reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Dziewczyny powiedzcie mi czy orientujecie się czy w ciąży można szmarować się maścią Wick?????
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Sun przykro mi z powodu bratowej... :-( Ja też poroniłam w 6-7 tygodniu ciąży i lekarze mówili ze to było naturalne bo coś źle się widocznie rozwijało...
Która to pisała o buraczkach i sosach..... ale mam smaka... ja robię kotlety devolie z ziemniakami i z sałatą w śmietanie.
Która to pisała o buraczkach i sosach..... ale mam smaka... ja robię kotlety devolie z ziemniakami i z sałatą w śmietanie.
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Jakby któraś była zainteresowana to na programie ZONE REALITY zaczął się program "NArodziny co minutę" - pokazują porody!! :-)lecę się nakręcać 

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Haha dzięki Magdalena!! Ale ja na razie wole tego nie oglądać!
Tak cieszyłam sie na porób i byłam taka pewna ze w ogóle się nie boję... akurat.... im bliżej porody tym bardziej się zastanawiam czy ja przypadkiem nie chce cesarki....

reklama
Haha dzięki Magdalena!! Ale ja na razie wole tego nie oglądać!Tak cieszyłam sie na porób i byłam taka pewna ze w ogóle się nie boję... akurat.... im bliżej porody tym bardziej się zastanawiam czy ja przypadkiem nie chce cesarki....
Ja chyba wezmę znieczulenie
Podziel się: