reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
neciuszka: dzieki ze pytasz, chwilowo mnie mdli, raz wymiotowałam wiec sukces,:-), ale jestem głdna, tylko mam obawy przed jedzeniem, wiec pije wode.
Ale mam lepsze samopoczucie, na mysl ze do konca tyg. siedze w domu, bo gadałam z kolezanką z pracy i powiedzałam ze biorę urlop.no i myśl ze w poniedziałek zobaczye dzidzi robi mi sie lepiej.

ma_gdalena: nie oglądałam tegi ilmu i chetnie zobacze, takze bede nieobecna na forum

nalaa: nie wyslitlił sie link do filmu ktory podłas, jaki tytuł ?
No i powinnas isc do gina szybko z tym krwawieniem

To ja poproszę :) mogę się podzielić ogórkową gotowaną przez mojego małża :)

Nala ponoć tak może być, nawet może być coś jak @ kilkudniowe ale trzeba z tym do lekarza bo z jednej strony może być normalne a z drugiej świadczyć o jakiś skokach hormonów co jest nie za bardzo. Dobrze że idziesz do gina :)

Nalaa to jak zajdziesz to powiedz jak się sprawy maja. Powiedz, ze jesteś w ciąży i dostałaś plamień, mina dramatyczna krzyż na plecy i powinni Cie przyjąć ;-)

Ja w ogóle ogórkowej nie jadałam i jestem ciekawa, czy teraz by mi przeszła przez gardło

Lamiav, chodzilo mi o film pożyczony narzeczony.
Mam nadzieje ze to nic powaznego... staram sie oszczedzac i leze sobie w lozeczku, na szczescie do lekarza mam blisko, byle tylko mnie przyjal :/

reklama
Dziendoberek wszystkim.

Ale wczoraj odpoczełam na łonie natury.Bylismy z tesciami i ich znajomymi na całodniowym pikniku i było cudownie wylegiwac sie na kocyku i jeszc jedzonko na swierzym powietrzu...

Dzis juz zapisałam sie do labolatorium na jutro bo musze zrobic badanie krwi na cukrzyce ciazowa a potem na 15 do szkoły rodzenia to juz druga lekcja.Lubie tam chodzic bo mozna duzo zeczy sie dowiedziec...:-p

Ma_gdalena dałąs mi fajny pomysł na obiadek z tymi ziemniaczkami jajkiem i maslanka,tego długo nie jedlismy a jest pycha:happy: Nie mam maslanki i do sklepu tez daleko na nogach isc tzn jak nie byłam w ciazy to chodziłam piechota z pieskiem ale teraz juz nie mam siły....

ja od soboty odpukać, ale nie miałam żadnego skoku ciśnienia. Dzisiaj mnie tak łeb nawala, ze pewnie mam dla odmiany zbyt niskie

Ciebie dzis łeb a mnie wczoraj zgaga a te tab co moge brac w ciazy na zgaga nei pomagaja za dobrze ale co czeba przeczymac....To wszystko robimy dla naszych dzidziusiow

Mam nowe zdjecie domku mojego synka jak by ktos chciał zobaczyc

Ostatnia edycja:
Do góry