reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Haha no tak, ale ciągle mi kasy szkoda! :-D dla małego mam już pół szafy a sama sie ubrać porządnie nie mogę :tak: No właśnie... zastanawiałam się nad tym allegro, ale kurcze troszkę się boje tak na "pałe" kupować bez zmierzenia i sprawdzenia...

oooooooooo ael dała fotke ;-) przyszlam na chwileczke bo ide spac i widze sliczny brzuszek ;-) buziaki w brzuszek od cioci ;-*

Haha no tak, ale ciągle mi kasy szkoda! :-D dla małego mam już pół szafy a sama sie ubrać porządnie nie mogę :tak: No właśnie... zastanawiałam się nad tym allegro, ale kurcze troszkę się boje tak na "pałe" kupować bez zmierzenia i sprawdzenia...

Kochanie po to masz centymetra! Zmierz się i kupuj :p. Ja tak czasem kupuje, jak mam przekonanie do ciucha i jak przychodzi to pasuje :-)

Olciu no próbuj postawić mnie do pionu :p
Na razie ja ustawiam się w poziom i z czortami czyli z wami się żegnam, idę spać, dobranoc, spokojnej nocy :*

Cześć czołem to ja ta co spać nie może ;)

Ael marudo wyglądasz cudownie :) tulam się do tej twojej piłeczki :)

Uprzewracałam się w nocy jak głupek i znów nie wyspałam. Teraz serek męczę sobie na śniadanie, nawet nieźle idzie :-D

Dzien dobry :) ja zaraz do pracy wychodze..i okropnie mi sie nie chce ;/
tempka jak narazie wysoko- mam nadzieję,że nie spadnie..

Ael wyglądasz fajo w moro :))

pozdrawiam Was i uciekam <hugs>

hehe to i ja sie witam porannie:) i znowu mam wolne:) w koncu teraz powoli bede mniej pracowac:) podszkole panne i i pozniej ja mam labe a ona bedzie robic za mnie:p

AeI- sliczny brzusio ale i pokoik:) wygladasz slicznie nie wiem co ty chcesz od swojej buzki:) mnie wczoraj wysypalo jak nie wiem :p chyba od tych ostrych przypraw i slodkiego :p mam nadzieje ze to szybciutko zejdzie :p

Widze ze slogam byla i u niej wszystko dobrze ciesze sie bardzo i ~~~~~~~~~~~~~~ kochana dla ciebie:* i &&&&&&& za szybka fasolke a nawet dwie :)

neciuszka spisz tak jak ja:p i tez jem serek:p

Ja chodzę spać około 23 (tzn. przenoszę się do sypialni) bo śpię już tak od około 21 ;-)
i śpię jak zabita, nawet do kibelka w nocy nie latam.
Ale dzisiaj dla odmiany jestem wypruta. Wczoraj cały dzień w pracy walczyłam z bólem głowy. Po powrocie do domu dostałam takiej migreny, że myślałam, ze zdechnę. Niestety nie obyło się bez apapu, okłady, wyciszenie nic nie dały. Walczyłam do 24. Wzięłam tabletkę i o 1 mnie puściło. Ale dzisiaj jestem umęczona jak po jakimś maratonie.

reklama
biedna kochana jestes:/ oby bole glowy odpuscily :) ale sie nie dziwie ze jestes wypompowana :/ ja chodze spac tak kolo 22-23:p a czasem w lozku juz leze od 20 :p ale ja sobie wstaje o 6 wczesniej zalezy czy ide do pracy ostatnio mam problem ze wstawaniem wiec chyba mojemu bede musiala serwowac sniadanka do pracy wieczorem bo rano nie chce mi sie wstawac:p ale jeszcz troche i bede miala czas na byczenie sie w lozku w weekend przewaznie w niedziele caly dzien jestem w pizamce i nie ruszam sie z lozka z reszta J tez :p a czasem tak wroci w sobote z pracy zje cos wykapie sie i polozy "tylko" na godzinke i klade sie z nudow z nim i spimy cala sobote w niedziele podobnie i tak przesypiamy weekend hehe

Do góry