reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
cześć kobietki!
Ael kobito ślicznie wygądasz i nie pieprz głuoot. Normalnie tak Ci uroczo w tym..yyy...czymś na głowie.Może mały urodzi się od razu w mundurze?:p
Fasolka chyba ta zmiana pogody tak działa.

Kurde, ja się strasznie kiepsko czuję, do tego straciłam głos.

A wszyscy wokoło chorują, ja sama też z ciśnieniem mam jakiś problem. Wczoraj miałam 90/70 i rób co chcesz, na to nie ma bardzo rady w ciąży. A zastanawiałaś się nad zwolnieniem?

A wszyscy wokoło chorują, ja sama też z ciśnieniem mam jakiś problem. Wczoraj miałam 90/70 i rób co chcesz, na to nie ma bardzo rady w ciąży. A zastanawiałaś się nad zwolnieniem?
W piątek idę do lekarza, zobaczę co mi powie. Teraz od soboty nie skoczyło mi ani razu. Wczoraj przy migrenie miałam 127/78 to niskie, zazwyczaj miałam ponad 130. W sumie jak narazie migreńska mi nie dokuczają częściej niż przed ciążą.

Zjadłam zmordowałam małż się śmieje że nawet dno widać :-D

Kłaczki wysuszyłam czekam aż się teściowa wygrzebie. Na szczęście mnie bóle głowy rzadko dopadają. Ciśnienie nawet nie wiem jakie mam muszę zmierzyć sobie. Ale poza tym muleniem dobrze się czuję. Dziurka dobrze że nie za wysokie masz.

skoro mowa o cisnieniu to ja od czasu jestem w ciazy tez mam czasem niskie i wtedy czuje sie mega potwornie ale mi gin powiedziala ze to zmiany w organizmie i mam sie narazie tym nie martwic ale na zmiany pogody cisnienia odrazu reaguje:/ jak czuje sie mega zle i jest mi slabo od tego cisnienia to wtedy pije sobie rozpuszczalna kawe z mleczkiem slaba ale zawsze i po chwili robi mi sie lepiej

reklama
Do góry