reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam :-) mialam napisac wiec pisze, bylam u lekarza, powiedzial ze wszystko wyglada ok, a tym plamieniem sie nie przejmowac, szczegolnie ze juz znieknelo:-) za tydzien ide na usg wiec moze zobacze jakis pecherzyk:-) a na razie mam brac dalej dupka i odpoczywac.. zrobilam tez bete w tej przychodni ale panie byly niemile i nieuprzejme a do tego powiedzialy ze wyniki pod koniec tygodnia najwczesniej a najprawdopodobniej za tydzien! w piatek robilam gdzie indziej i byly po 2 godzinach:/ no ale w tej przychodni badanie bylo bezplatne

reklama
Nala no to kochana gratuluję z całego serducha!

Moniś łoo no przeszczęśliwy jest a jaki dumny.....Przyjedzie na święta i jedzie jeszcze raz bo wiesz kochana, troszkę kasy nam potrzeba...

Mag ee ja to mam jeden wózek upatrzony ale nie wiem czy jeszcze z milion razy decyzji nie zmienię

To fantastycznie Dziurko. a chłopiec w jakim wieku jest? cieszy się, że od razu będzie miał rodzeństwo? :)

A co u pozostałych zafasolkowanych? Ael, Atan, Fifka, Lovka, K&M... jak ich maleństwa?

mineralna co sie stalo??

AeI zaraz szykuje sie na porodowke:p

fifka z tego co pisala to wszystko dobrze :)

Atanek czeka na wizyte polowkowa chyba w czwartek jak dobrze pamietam

Ostatnia edycja:
Haha no tak, ale ciągle mi kasy szkoda! :-D dla małego mam już pół szafy a sama sie ubrać porządnie nie mogę :tak: No właśnie... zastanawiałam się nad tym allegro, ale kurcze troszkę się boje tak na "pałe" kupować bez zmierzenia i sprawdzenia...

Śliczna bluzka podkreślająca brzuszek S/M (1833561097) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Bawełniana tunika podkreślajaca brzuszek (1771009600) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Tą pierwszą zamierzam kupić a tą drugą kupiłam już jakiś miesiąc temu i bardzoo polecam!!! Dobry gatunek, nie jest taka całkiem cienka, ładnie się układa no i przede wszystkim nie droga. Rozmiar uniwersalny ale Ty jesteś szczuplutka więc nie będzie problemu! Naprawdę polecam!

Witajcie kochane po długiej przerwie byłam w szpitalu ;(

Sa jakieś nowe fasolki?

Mineralna pisz szybko co się działo????????????

Ja dziś wizyta u ginekologa i znów zobaczę mojeo synusia! Już się nie mogę doczekać!

reklama
Miałam poraz 3 krwawienie ale nie wiaodmo czemu nei widac nigdzie na usg zadnej zebranej krwi wokół dziecka czy co nic. tak jak kiedys tez nic. mała sie dobrze rozwija i jest wszystko ok.

Do góry