reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

To cieszę się, że wszystko u was w porządku. A Ael to już termin ma do porodu? a dobrze wszystko u niej? bo nie widziałam jej cos na ostatnich kilku stronach...

A może jakies zdjęcia brzuszków albo waszych fasoleczek pokażecie? ;-)

reklama
Witam kobietki
Tak sobie myślę, że na @ to mogę czekać bo w końcu przyjdzie (oby jak najszybciej) i można już na serio zacząć staranka. Ale chciałabym sobie pomóc a Wy znacie się na tym najlepiej. Najpierw kilka szczegółów:pracuje na 3 zmiany-więc chyba mierzenie temp odpada, bo z tego co wiem to musi być stała godz, wykresik?nie bardzo się znam, może macie jakiś szablon?i co jeszcze?
Kwas foliowy biorę:tak:
Pozytywne nastawienie jest:tak:
Wsparcie męża w 100% jest:tak:
A co do wózka to ja już mam upatrzoną pewną firmę, będę musiał wybrać między 2 i kolor. Zobaczyłam kiedyś kobitkę jak pędziła z takim, zgrabny, lekki, łatwo pokonywał przeszkody. Jestem na bieżąco już niedługo będę ciocią:-D

Mineralna to dobrze, że wszystko w porządku ale z drugiej strony to niepokojące, że zdarza się to już drugi raz a lekarze nie wiedzą z czego to się bierze...

Miq no powinno się mierzyć o jednej porze no i przede wszystkim za nim wstaniesz z łóżka ale mi pani na naukach przedmałżeńskich mówiła, że wtedy jak masz zmianę na rano no to taką godzinę sobie obierz o której musisz wstać (oczywiście termometr zawsze pod ręką, najlepiej na jakiejś półeczce przy łóżku albo pod poduszką), przy popołudniowej zmianie będziesz musiała nastawić po prostu budzik na godzinę tą, o której będziesz mierzyć przed ranną zmianą a jeżeli chodzi o nocki to wtedy mierzysz dopiero jak się wyśpisz i odpowiednio odejmujesz lub dodajesz (nie pamiętam już) stopnie wg tego ile godzin spóźnienia masz...

Ostatnia edycja:
Monis a syronę wczesniej chyba jest Ael z brzucholkiem:)

Mineralna przykry jest każdy pobyt w szpitalu ale to dla dobra Małej. Na szczęście nic się nie dzieje.

Fifka łooo ja znowu zapomniałam. To wiesz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Magdalena: to już moje 3 krwawienie kazali jeść cytryne bo chyba to od naczynek krwionośnich jak brakuje witaminy c to sie krusza ale czy to mozliwe ze az tyle ;/

Witam kobietki
Tak sobie myślę, że na @ to mogę czekać bo w końcu przyjdzie (oby jak najszybciej) i można już na serio zacząć staranka. Ale chciałabym sobie pomóc a Wy znacie się na tym najlepiej. Najpierw kilka szczegółów:pracuje na 3 zmiany-więc chyba mierzenie temp odpada, bo z tego co wiem to musi być stała godz, wykresik?nie bardzo się znam, może macie jakiś szablon?i co jeszcze?
Kwas foliowy biorę:tak:
Pozytywne nastawienie jest:tak:
Wsparcie męża w 100% jest:tak:
A co do wózka to ja już mam upatrzoną pewną firmę, będę musiał wybrać między 2 i kolor. Zobaczyłam kiedyś kobitkę jak pędziła z takim, zgrabny, lekki, łatwo pokonywał przeszkody. Jestem na bieżąco już niedługo będę ciocią:-D
Ja miałam regularne cykle (28dni). Liczyłam sobie dni płodne, w lipcu od 10 dnia badałam testem owulacyjnym, kiedy jest owulacja, no ale nic z tego nie wyszło. W sierpniu z powodu braku czasu darowałam sobie prawie wszystko, w 13 dniu miałam takie objawy jak na owu to zrobiłam test, wykazał owulację więc sie troszkę z małżem po przytulałam. Później 16 powtórzyłam brykanko i to wszystko w sierpniu. Cykl uznałam za stracony, to jakież było zdziwienie jak dwie kreski zobaczyłam :-)

Jeśli chodzi o wózki to ja mam narazie wybrane 2. Ale jeszcze nie wiem czy je wybiorę bo ich nie widziałam na żywo. No i cały czas mam dylemat czy na pompowanych kołach, czy nie.

http://allegro.pl/kunertgold-aluminum-fotelik-gratisy-i1850949673.html
http://allegro.pl/zipp-3x3-super-lekki-3w1-borowka-promocja-gratis-i1836583531.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry