reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

skoro mowa o cisnieniu to ja od czasu jestem w ciazy tez mam czasem niskie i wtedy czuje sie mega potwornie ale mi gin powiedziala ze to zmiany w organizmie i mam sie narazie tym nie martwic ale na zmiany pogody cisnienia odrazu reaguje:/ jak czuje sie mega zle i jest mi slabo od tego cisnienia to wtedy pije sobie rozpuszczalna kawe z mleczkiem slaba ale zawsze i po chwili robi mi sie lepiej

Magenta ja też mam niskie ciśnienie... nigdy 110/70 mi nie przekracza a zazwyczaj jest niższe. Kiedyś jak oddałam krew to po zabiegu miałam 80/56......... jak trup dosłownie... i to był ostatni raz kiedy udałam się do krwiodawstwa...

Witajcie dziewczyny :* dłuuugo mnie u was nie było... ale z tego co zdązyłam zauważyć, to chyba wszystkie starające się są już zafasolkowane :-D bardzo się z tego cieszę, naprawdę dziewczyny aż mi serduszko urosło jak zobaczyłam ile tu malutkich fasoleczek jest... a szczególna nadzieją napawa mnie Dziurka... Dziurko naprawde wielkie wielkie gatulacje :* nawet nie wiesz jak bardzo sie ucieszyłam, jak zobaczyłam u ciebie fasolkowy suwaczek... i w dodatku podwójny... aż mi się łezka w oku zakręciła... jeszcze raz gratki :*:*:*

Ale opowiadajcie dziewczyny co u was... bo zaległosci z pewnością nie uda mi się nadrobić... więc czekam na streszczenie :-D

Witaj kochana!! Zaglądaj do nas częściej! U mnie jak ktoś już pisał wszytsko w jak najlepszym porządku!

Śliczna bluzka podkreślająca brzuszek S/M (1833561097) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Bawełniana tunika podkreślajaca brzuszek (1771009600) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Tą pierwszą zamierzam kupić a tą drugą kupiłam już jakiś miesiąc temu i bardzoo polecam!!! Dobry gatunek, nie jest taka całkiem cienka, ładnie się układa no i przede wszystkim nie droga. Rozmiar uniwersalny ale Ty jesteś szczuplutka więc nie będzie problemu! Naprawdę polecam!

Mineralna pisz szybko co się działo????????????

Ja dziś wizyta u ginekologa i znów zobaczę mojeo synusia! Już się nie mogę doczekać!

Dziękuję bardzo za linki! Zapiszę je sobie!! A tak widzę że to ten sam sprzedawca to jak zamawia sie na kilku jego aukcjach to za wysyłkę liczy sobie jak?

Miałam poraz 3 krwawienie ale nie wiaodmo czemu nei widac nigdzie na usg zadnej zebranej krwi wokół dziecka czy co nic. tak jak kiedys tez nic. mała sie dobrze rozwija i jest wszystko ok.

Oj jak dobrze ze wszystko z malutką w porządku!! Trzymaj się tam i życzę ci żebyś nie miała więcej takich przygód... :*

Dziurka czego zapomniałaś i jakie kciuki? :szok:

A mój mąż dzisiaj do mnie dzwoni (i budzi przy okazji) i oświadcza:

m: Kochanie Jedziemy jutro na ryby, dostałem troszkę kasy z pracy.
ja: jak? Ty jutro pracujesz!
m: nie pracuję dostałem wolne!
ja: czemu wolne?
m: z okazji śmierci dziadka!
ja: ................... (w głowie szukam o jakiego dziadka chodzi)
M: Widzę ze trawisz informacje... wcisnełam kit żeby dostać wolne bo to ostatnie podrygi ładnej pogody i postanowiłem zabrać cię jutro na ryby!

Chyba godzinę po takim wybudzeniu zajęło mi przetrawienie informacji o co mu chodzi... :-D Tak więc jutro jadę nad wodę !!

Ostatnia edycja:
reklama
zafasolkuje ten pierwszy trafiony zatopiony:) i zielony widzialam w komisie jak przechodzilam i byl za 690 zl 3w1 i na gwarancji i byl taki lekki i poreczny i akurat na taki poluje

dziurko ty to bedziesz miala szukanke z wygodnym wozkiem :p i lekkim :p dwojka maluchow juz wazy a co dopiero jeszcze z wozkiem:p

Fifka hehe to widze ze jutro obie bedziemy na rybkach:) bo moj tez cos jutro kombinuje z rybami i wymysla mi juz od kilku dni i breczy o rybach:)

Ostatnia edycja:
Hej!
Jestem, żyję jeszcze. Ale ciężko było. Mam nadzieję, że w końcu mi to już całkiem przejdzie. Faszerowałam się tabletkami przeciwbólowymi, bom z bólu prawie wyła. Szałwia non stop w obiegu. Ostatnio dołączył sachol. Dentystka moja postraszyła mnie chirurgiem Jak nie przejdzie do jutra, mam się u niej zgłosić. Wczesniej nie miała mnie gdzie wcisnąć, konsultowałysmy się telefonicznie.
Sorki, że tak tylko o swojej paszczy... Nie nadrabiam Was nawet, wybaczcie, nie chce mi się nic

Jakies nowe fasolki się pojawiły?:-)

Mag własnie wiem,że ciezko będzie ale cos znaleźć muszę. mam sporo czasu ale cenę muszę znać wczesniej bo 2 a 5 tys to jest spooora różnica. Zreszta za 5 tys w życiu bym wózka nie kupiła

Dziura; pod względem estetycznym jest super. z 3 piętra z 2 dzieci napewno będzie cięzko.

Widze że tutaj pieczołowe kupowanie dla dzieci a ja już wszystko mam i kupuje dla siebie rzeczy

Ja miałam regularne cykle (28dni). Liczyłam sobie dni płodne, w lipcu od 10 dnia badałam testem owulacyjnym, kiedy jest owulacja, no ale nic z tego nie wyszło. W sierpniu z powodu braku czasu darowałam sobie prawie wszystko, w 13 dniu miałam takie objawy jak na owu to zrobiłam test, wykazał owulację więc sie troszkę z małżem po przytulałam. Później 16 powtórzyłam brykanko i to wszystko w sierpniu. Cykl uznałam za stracony, to jakież było zdziwienie jak dwie kreski zobaczyłam :-)

Jeśli chodzi o wózki to ja mam narazie wybrane 2. Ale jeszcze nie wiem czy je wybiorę bo ich nie widziałam na żywo. No i cały czas mam dylemat czy na pompowanych kołach, czy nie.

KUNERT"GOLD" ALUMINUM +FOTELIK +GRATISY! (1850949673) - Aukcje internetowe Allegro
ZIPP 3X3 SUPER LEKKI 3W1 BORÓWKA PROMOCJA GRATIS (1836583531) - Aukcje internetowe Allegro

U mnie może być problem bo już 34 dc @ brak, a czuje się bardzo dobrze, nie tak jak przed okresem. Przed braniem tabletek miałam średnio co 43 dni-straszne i jak to upolować dni płodne, może warto zaopatrzyć się w testy owulacyjne hmmm
a mi podoba się taki wózeczek, w takim szarym kolorku

Załączniki

• W
    W
    9,2 KB · Wyświetleń: 43
ja wozek kupi i lozeczko jak bede znala plec:p co prawda wroza mi chlopaka ale wol byc pewna :p ale cos mi sie zdaj ze zakupy dla bobasa bde robic sama bo moj nie moze zbyt czesto latac do polski z powodu pracy a ja tutaj jedyni co to ubranka moge kupic w h&m luz zara bo tak to mi sie nic tu nie podoba pomijam wozki ze szwedki sie pytaja polka gdzie wozki kupujemy :p i lataja po wozki do polski :p

magenta ja mam tę miejscowość jakieś 50 kilosków ode mnie, więc sobie tam śmignę i obejrzę. Ja szukam wózka maks za 1200 zł. Więcej nie dam bo nie ma takiej potrzeby. Chce wózek lekki mimo, ze za bardzo go targać nie będę - ewentualnie na pietro w domuo drogi, ale nawet stelaż do samochodu pakować to już coś tam do noszenia jest. Zastanawiam się tylko nad tymi kołami, po wertepach jeździa nie będe tylko i chorniki - raczej proste.

I narazie podoba m się kolor zielony, ale wiadomo jak jest - pojadę zobaczę wybiorę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry