reklama
miq
Fanka BB :)
O matko Fifka dobrze, że o tym wspomniałaś-ubezpieczenie samochoduZ tymi wodami to różnie jest, mojej mamie w żadnej ciąży nie odchodziły, sami musieli przecinać pęcherz owodniowy. Poród zwiastowały skurcze i tylko tyle... czop mojej mamie też odszedł dopiero na porodówce a ja przyszłam dwa tygodnie po terminie...każda kobita jest inna i inaczej to wszytko wygląda
![]()
A tak poza tym jak ty sie czujesz kochana? już lada moment będzie rozpakowanie
A ja od dwóch dni próbuje się do zusu dodzwonić... to jakiś cyrk jest..... w październiku dostałam kasę za sierpień i kawałek wrześnie... a teraz zaraz jest listopad... a ja nie mam pełnej kasy za wrzesień nawet... i kiedy ją dostane? Noż kurcze... nic nie zaplanujesz... muszę szkolę zapłacić... samochód ubezpieczyć... kasa jest ale nie moge jej dostać...
Jak to Neciuszka ładnie ujęła... jak im coś trzeba to ściągną nie wiadomo skad i jeszcze odsetki naliczą... a jak oni muszą sie z terminów wywiązać to juz w dupie mają...![]()

ojj jaka ja nie kulturalna nie przywitałam się -Dzieńdobry
wiecie co, coś ze mną nie tak, albo mnie choróbsko bierze albo ta jesień tak działa. Wczoraj w pracy nie mogłam się skupić, czułam takie dziwne napięcie w całym organizmie i wszyscy mnie wk.... Po nocy to napięcie mi nie przeszło i dodatkowo boli mnie podbrzusze, może tak objawiać się owulacja, aż tak by się po testach przesunęło?
miq: witaj, teraz jak się wsłu****esz w swoje ciało to może być wszystko i nic :-), chyba kobieta nigdy nie zna się na sobie lepiej jak w okresie starań o dziecko, wszystko wtedy sie u siebie zaobserwuje.
A jeszcze do tego teraz taki okres przejściowy, to nie sprzyja dobremu samopoczuciu. Ale trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za dobrą owulkę, i ślę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A jeszcze do tego teraz taki okres przejściowy, to nie sprzyja dobremu samopoczuciu. Ale trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za dobrą owulkę, i ślę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
neciuszka: acha, to i ja już wiem :-), ja się swoją wizytą stresuję bo nie lubię na fotel siadać i sie rozkładac
martocha: a już wiem tobie miała mnapisać że dobitnie i trafnie opisałaś swoje objawy ciążowe :-) prawie jak bym siebie czytała ;-).
A mi też się nie chce wstawać ,nie dos ze zasypiam bardzo wcześnie to rano się zwlec nie mogą, i sie wkurzam bo niby mogę sobie iść na zwolnienie a nie idę
Dokładnie.. i też jak jest stres w pracy..to zamiast sie mega stresować to robię się poprostu mega zmeczona ;p i spać mi sie chce

Nie mogę się doczekać USG w poniedziałek...
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Lamiav po upływie 30 dni będąc na zwolnieniu przejmuje cię zus jeśli chodzi o wypłatę.Innymi słowy płaci ci za 31 i aż do końca zwolnienia.
Udało mi się dodzwonić... żadne zwolnienia nie dotarły jeszcze do zusu......... Moja szefowa przetrzymuję już dwa zwolnienia a w czwartek dojrze następne... boże co za niepoważna kobieta... teraz ona jak je dostarczy to kasę dostane do 30 dni od daty doręczenia... innymi słowy może jeszcze na koniec listopada sie załapie zeby za wrzesień pieniądze dostać......
Ale jestem wściekła!!!!

Udało mi się dodzwonić... żadne zwolnienia nie dotarły jeszcze do zusu......... Moja szefowa przetrzymuję już dwa zwolnienia a w czwartek dojrze następne... boże co za niepoważna kobieta... teraz ona jak je dostarczy to kasę dostane do 30 dni od daty doręczenia... innymi słowy może jeszcze na koniec listopada sie załapie zeby za wrzesień pieniądze dostać......
Ale jestem wściekła!!!!

martocha: no u mnie już wszyscy wiedzą, ale też widzą że jakoś szczególnie xle sięnie czuje, i głupio mi brać zwolnienie, no i czy ja wiem czy w domu tyle wysiedze:-), i tak jestem rozdarta, tu bym chciała spać do późna i nie chodzić do pracy, a z 2 giej strony mam lekką pracę więc się niby nie przemęczam.
A do poniedziałku szybko zleci :-)
fifka: no to nie dziwię się twojemu oburzeniu, bo jak tak mozna, przecież wie że kasa potrzebna, - nieodpowiedzialność totalna , nie dość ze nie musi za ciebie płacić to chociaz tyle zeby donieść zwolnienie można.
A nie moze byc tak ze sam pracownik zanosi, to wtedy sobie mozna dopilnować .
A do poniedziałku szybko zleci :-)
fifka: no to nie dziwię się twojemu oburzeniu, bo jak tak mozna, przecież wie że kasa potrzebna, - nieodpowiedzialność totalna , nie dość ze nie musi za ciebie płacić to chociaz tyle zeby donieść zwolnienie można.
A nie moze byc tak ze sam pracownik zanosi, to wtedy sobie mozna dopilnować .
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Dzwoniłam już do niej... ponoć to nie jej wina tylko księgowej bo ona dla niej przekazuję wszystkie papiery i to ona (księgowa) takimi rzeczami się zajmuję... innymi słowy nikt nie winny............... heh..... no właśnie muszę zapytać czy sama moge je dostarczać... przynajmniej wtedy będę wiedziała ze są na pewno dostarczone na czas.
reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Witam bylam dzis na oddanie holtera hihi taka zmeczona bylam ze zaspalam ale dojechalam tylko 15 minut pozniej :-) potem na pielęgniarkę czekałam potem po zdjetym pojechala do endokrynologa na wyniki powiedziala ze mam we wtorki i c_wartki brać 75 a resztę dni 50 euthyrox i jod więc mam pytanko jod przy niedoczynnośći? A teraz siedzę i czekam po wyniki holtera
Lamiav jak mi miło :-)
MIG mmoże implantacja i dlatego boli:-)&&&&&&~~~~~~~~~~:-)
Fifka ojoj biedactwo dobrze że Ja jeszcze pracuje to wypłata na czas...
Lamiav jak mi miło :-)
MIG mmoże implantacja i dlatego boli:-)&&&&&&~~~~~~~~~~:-)
Fifka ojoj biedactwo dobrze że Ja jeszcze pracuje to wypłata na czas...
Ostatnia edycja:
Podziel się: