reklama
lillydelux
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, przepraszam, że tak rzadko piszę, ale po prostu mało mam czasu jakoś ostatnio, czasem Was podczytuję, więc o tyle dobrze, że chociaż wiem co u Was 
Ja dzisiaj byłam na kontroli w moim szpitalu, zrobili ktg, które ponoć wyszło bardzo ładnie (cokolwiek to znaczy
) i usg. Wyszło, że Niunia nie dała rady się obrócić i za tydzień 4 listopada jestem umówiona rano na cc...
to będzie chyba najdłuższy tydzień w moim życiu!
Ael!!! powodzenia tam w szpitalu
obyś wróciła już z maluszkiem do domku 
Atan gratuluję córeczki i witaj w klubie
Niestety wszystkim nie dam rady napisać, ale Was wszystkie serdecznie pozdrawiam, i za testujące trzymam gorące kciukasy
Ja dzisiaj byłam na kontroli w moim szpitalu, zrobili ktg, które ponoć wyszło bardzo ładnie (cokolwiek to znaczy

Ael!!! powodzenia tam w szpitalu
Niestety wszystkim nie dam rady napisać, ale Was wszystkie serdecznie pozdrawiam, i za testujące trzymam gorące kciukasy
kwiatuszekq20
no to czekamy na wasze maluszki a mnie strasznie wczoraj ciagnel brzuch az cala nerka i noga mi dretwiala
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Iwasku o matko! Teraz jest 6 chłopaków na 11 dziewczynek!
a jeszcze niedawno sytuacja była taka wyrównana
No dziewczyny!! Płodzimy chłopaków bo później dużo starych panien będzie 
Ael życze ci z całego serca szybkiego rozpakowania! Mogę sobie wyobrazić jak bardzo na to czekasz
Miq to ja mam tak samo, jest bardzo mało rzeczy których nie lubię jesć. W ciaży co prawda bardzo mi się to popsuło bo zrobiłam się wybredna ale mam nadzieję ze mi przejdzie
Lilly o matko boska!! Faktycznie zaraz i ty nam się tu rozpakowujesz!! Jak tak dalej pójdzie to okażę się ze urodzisz szybciej od Ael!
Trzymam mocno kciuki za bezproblemowa CC żebyś szybko wróciła do stanu używalności 
Kwiatuszku mój kochany, a jak tam u ciebie ogólnie? jest po przed czy w trakcie owu?
Boze a ja dzisiaj całą noc znowu miałam koszmary... aż w nocy obudziłam się z płaczem... najpierw śniło mi się ze na śmierć i życie pokłóciłam się z moją mamą... a później ze ganiał mnie pedofil
ja nie wiem skąd ja mam takie porąbane sny...
Co do Konrada, to zauważyłam, w małym dużą zmianę. Nie skacze już tak bez ładu i składu tylko dość ładnie można wyłapać czas odpoczynku i zabaw malucha. Przynam ze to duża ulga bo przynajmniej daje mamie troszkę odpocząć od tych szaleństw.
A tak poza tym to robie właśnie obiad. Gulasz z kaszą gryczaną i z ogórkiem kiszonym!:-) Pyyycha!!

Ael życze ci z całego serca szybkiego rozpakowania! Mogę sobie wyobrazić jak bardzo na to czekasz

Miq to ja mam tak samo, jest bardzo mało rzeczy których nie lubię jesć. W ciaży co prawda bardzo mi się to popsuło bo zrobiłam się wybredna ale mam nadzieję ze mi przejdzie

Lilly o matko boska!! Faktycznie zaraz i ty nam się tu rozpakowujesz!! Jak tak dalej pójdzie to okażę się ze urodzisz szybciej od Ael!

Kwiatuszku mój kochany, a jak tam u ciebie ogólnie? jest po przed czy w trakcie owu?
Boze a ja dzisiaj całą noc znowu miałam koszmary... aż w nocy obudziłam się z płaczem... najpierw śniło mi się ze na śmierć i życie pokłóciłam się z moją mamą... a później ze ganiał mnie pedofil

Co do Konrada, to zauważyłam, w małym dużą zmianę. Nie skacze już tak bez ładu i składu tylko dość ładnie można wyłapać czas odpoczynku i zabaw malucha. Przynam ze to duża ulga bo przynajmniej daje mamie troszkę odpocząć od tych szaleństw.

A tak poza tym to robie właśnie obiad. Gulasz z kaszą gryczaną i z ogórkiem kiszonym!:-) Pyyycha!!
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Hej dziewczyny, przepraszam, że tak rzadko piszę, ale po prostu mało mam czasu jakoś ostatnio, czasem Was podczytuję, więc o tyle dobrze, że chociaż wiem co u Was
Ja dzisiaj byłam na kontroli w moim szpitalu, zrobili ktg, które ponoć wyszło bardzo ładnie (cokolwiek to znaczy) i usg. Wyszło, że Niunia nie dała rady się obrócić i za tydzień 4 listopada jestem umówiona rano na cc...
to będzie chyba najdłuższy tydzień w moim życiu!![]()
Ael!!! powodzenia tam w szpitaluobyś wróciła już z maluszkiem do domku
Niestety wszystkim nie dam rady napisać, ale Was wszystkie serdecznie pozdrawiam, i za testujące trzymam gorące kciukasy![]()
Lily no to ja trzymam mocno kciuki!! Ale Ci zazdroszczę!!!!!!!!! :-)
Miejmy nadzieję, że Ael już wróci z Wiktorkiem...
Fifka ja jak nie lubię kaszy tak ostatnio miałam smaka na dokładnie taki obiad jak Ty dziś robisz...!!!!
A ja zaraz uciekam bo za chwilkę poszukiwanie butów ciąg dalszy ...

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja za kaszą nie przepadam... ale raz na jakiś czas chce sie zjeść 
Magdalena powodzenia z butami! :-)

Magdalena powodzenia z butami! :-)
lillydelux
Co do gulaszu, to ja uwielbiam taki obiad
pyyycha
sama miałam taki ostatnio
i kasza też jest mniamuszna i zdrowa
także jedzcie jedzcie dziewczyny 
reklama
fifka: ja mam taki sam obiad dzisiaj jak ty, :-), kaszę lubię w drożdżówkach i pierogach, ale mąż mi każe jeść bo zdrowa i on uweilbia to raz na jakiś czas sie zmuszam :-)
neciszka: gołąbki u mnie będą w następnym tygodniu bo moja siostra z angli przyjedzie, więc ustalamy menu z góry zeby jej przysmaki zrobić ,biedna wyjedzie z polski utuczona bo mama też pichci jej przysmaki
magdalena: ja tez poszukuję butów, żeby były wygodne i ładne , dobzre ocieplane ale nie na szpilce tylko na jakimś malutkim obcasie, ale nic nie ma ciekawego ,wiec powodzenia - jak cos kupisz to koniecznie sie pochwal fotką
neciszka: gołąbki u mnie będą w następnym tygodniu bo moja siostra z angli przyjedzie, więc ustalamy menu z góry zeby jej przysmaki zrobić ,biedna wyjedzie z polski utuczona bo mama też pichci jej przysmaki
magdalena: ja tez poszukuję butów, żeby były wygodne i ładne , dobzre ocieplane ale nie na szpilce tylko na jakimś malutkim obcasie, ale nic nie ma ciekawego ,wiec powodzenia - jak cos kupisz to koniecznie sie pochwal fotką
Podziel się: