reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

lamia No ja tam ogólnie w planach nie mialam nic konretnego na dziś ale jak dają to się bierze :-D a jutro to myślę że sphagetti zrobię :) za to doczekać się nie mogę bo w poniedziałek będą bigos gotować z babcią :D to sobie pojem kapuchy :D noo to poduczysz ją na zapas. U nas pewnie się pojawi rodzeństwo teściowej :/

reklama
Lamiav ja nie powiem ze uwielbiam kaszę, ale raz na jakiś czas lubie zjeść. Ostatnio w ogóle od ziemniaków jakoś stronie i jem wszytko z ryżem, makaronem bądż tak jak dzisiaj z kaszą. :-D Od tak, jakaś potrzeba zmienienia menu.

Neciuszka ja bym zjadła sobie takiego bigosu z kiszonej kapusty... :szok: ale jakoś ciągle mi nie po drodzę żeby w końcu ja ugotować :-D

dziwczyny co można brać na zgagę?, bo mnie strasznie rura pali, a jeszcze od wczoraj mam biegunkę, niby nic takiego nie jadłam a jednak

o kapuchę to też uwielbiam i sobie jej nie żałuję ;-)

Fifka no powiem ci że za mną też od dawna chodzi, ale też jakoś mi nie pod drodze było. A teraz się okazało że babcia zarządziła bigos :-D

Lamia mnie na zgagę to cudownie działało jedzenie migdałów chrupałam sobie i przechodziło

u mnie dzis 11dc i sadze z ejest po owu bo sluz płodny juz m sie skonczył ale tak naprawde to nikt nie wie czy jest przed w trakcie czy po wiec seximy sie i tyle.Brzuch pobolewa mnie od kilku dni wiec nie wiem dzis moze troche sie uspokoil ale wczoraj i przedwczoraj bolal najbardziej tzn lewy jajnik

W takim razie kwiatuszku trzymam mocno kciuki za ten cykl :* A nóż może w końcu się uda!?

&&&&&&&&

Lamiav na mnie najlepiej działało zimne mleko bądź jakiś jogurt do picia. uniakaj teraz wszystkiego co jest kwaśne albo gazowane.

Naciuszka no ja chyba jakoś niedługo zrobię ten bigos... bo mi takiego samu narobiłaś ze szok
:-D

Dobry melduje się. Nie chcieli mnie w szpitalu, cisza na ktg, cisza w podwoziu, za to chaos na korytarzach oddziału i chaos w moim żołądku.
Taki ruch, nigdy tam jeszcze nie widziałam. Przywieźli jeszcze ciężarną babkę z wypadku prosto na porodówkę.
Mnie przeokropnie muliło, ledwo na ktg wyleżałam. Nie wiem czy mi przypadkiem wczorajszy obiad nie siadł na żołądku, bo wczoraj po nim też trochę źle się czułam.
W poniedziałek powtórka z rozrywki.
Idę walnąć w kimono bo zaraz wyhaftuje na żywca żołądek.

reklama
Do góry