reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Biedna Ael... no cóż... mały Wiktorek uparty.. widocznie dobrze mu w brzuszku i potrzebuje tego czasu skoro nie wychodzi :* Odpoczywaj kochana :tak:

Lamiav
no zauważyłam ze zaraza... bo to zaraz po Ael taka nasza zmyślna kuchareczka :-D

reklama
kwiatuszek: a jakie sałatki robiłaś ,jakieś ciekawe?

neciuszka: pochwalę ci sie ze juz zaczynam robić szkatułki , sprzęt rozpakowałam :tak:także jak dobrze pójdzie to sie swojej w tym roku doczekasz:))

Witajcie dziewczynki :)

Ael, ja tam czuję w gałkach ocznych, że się 1 rozpakujesz. I potem będą nad grobami krzyczeć "Najlepszego"

Lily, o kurczę, nie wiem, co gorsze, czekać na niewiadomy termin, czy na taki wiadomy. Ja mam nadzieję, że mój nietoperz zostanie nietoperzem...

Coś miałam i zapomniałam...

a wiecie co moj to ma takie zamilowanie do gierek i kupil se jakas i koles mu dorzucil taki monitor do auta ze dla dzieci a ja mowie po co ze bedzie naszemu dziecku wlaczał gre ze chyba za male a on ze bajeczki wiecie co pobeczalam sie jak idiotka bo kiedy to do ch***** bedzie:( a jeszcze w poprzednim cyklu myslalam ze bedzie mial prezent na urodzinki

co do salatek to jedna tradyzyjna gyros a druga ryzowa z ogorkiem zielkonym i kiełbaska drobiowa wiem ze ostatnio im smakowala jest szybka w zrobieniu lekka i smaczna

Hej Dziewczyny, męczący dziś dzień mimo słoneczka...
Głowa mnie tak napiętrza, że hej! no cóż...
Ael - biedna Ty... no co za uparciuszka masz w brzuszku :)
Liy- kurcze, nie wiem czy to lepiej wiedzieć kiedy będzie się już z dzidziusiem, czy jednak tylko się spodziewać. Ale przynajmniej zdążysz ze wszystkim :)

Ael, nie smutaj :) wg mojej położnej pozytywne nastawienie to połowa sukcesu i jak się przyszła rodząca smuci, to może spowolnić poród, także pierś w górę, Pablo pod rękę i dawaj na spacer, bądź do łóżeczka :) i uśmiech! ja za Was trzymam kciuki :) no przecież całą wieczność Wiktorek siedział nie będzie w brzuszku :) jeszcze się nacieszysz jego widokiem :)

reklama
Do góry