reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fionka nie ma co się przejmować teściową bo to taka niemiła instytucja.... :-p

Magda to są chyba lilie azjatyckie, chciałam takie do bukietu ślubnego ale z bezzapachowych jest mały wybór kolorystyczny a te naturalne to strasznie śmierdzą... :-p

reklama
Ael, babo myj okna, szoruj podłogę na kolanach, a nie tu siedzisz :p:p

Witam nowe staraczki :) Miło, że ktoś jeszcze do nas dołącza :)

Ale Wy historie opowiadacie, napadnięty pies, potrącona mama... będę się bała spać... ;)

oki ael bedzie białe frugo i co szprotki czy jaka rybke chcesz ? w sosie pomidorowym ?? czy oliwie wolisz?? ;-)
tylko musze inna koperte kupic i naklejke uwaga szkło ;-) by ci frugo nie pekło ;-)

Dziękuję za tak miłe przyjęcie coś o mnie na imię mi Marta:) tydzień temu skończyłam 26 lat i mam nadzieję że dzidzia będzie prezentem urodzinowym :) choć 3 lata temu w dniu urodzin poroniłam w 10tc staramy się od pół roku o maleństwo ale jakoś nie wychodzi nam:( co do testów owulacyjnych raz miałam z nimi przyjemność ogólnie cykle mam jak w zegarku 28dniowe a teraz się spóźnia ten jeden szczęśliwy dzień:) chociaż strasznie sie boję rozczarowania, mężuś powiedział żeby narazie nie robić testu żeby poczekać ale jestem strasznie niecierpliwą kobietką i te bóle piersi muszę powiedzieć strasznie byłyby przyjemne żeby okazało się że to jest dzidzia:) ale boję sie zrobić ten test zwykle robiłam pre-test może poradzicie jakiś inny?:)

I jeszcze jedno czy jak jutro bym zrobiła test i wyszedłby negatywny a miesiączki ani widu ani słychu czy byłaby jakaś szansa?

Magdalena śliczne buty!!! Naprawdę!! Ja dostałam od ciotki która ma hurtownie kozaki na płaskim obcasie ale kurcze ja się w takich źle czuję... i chyba będe musiała dokupić sobie takie na obcasiku podobnym do twojego.

Drapi witaj na forum!! Rozumiem ze starasz się już zaraz 11 miesiąc? Powiem ci ze mi właśnie w tym 11 cyklu dopiero się udało :-D Przepis? Olanie kompletnie sprawy i zapomnienie o tym ze się staramy. Również miałam problemy z nieregularnymi cyklami (od 28 do nawet 40 dc) Przyjmowałam Duphaston na niski progesteron i CLO na wzrost pęcherzyków. W udanym cyklu ostawilam wszytkie leki bo chcieliśmy zrobić sobie wolne od starań... i wyszło!

Fiona kilogramy możesz mi podrzucić bo ja od początku ciąży niemal w ogóle nie przytyłam....

Donia super wieści!! A wiesz ze Atan też będzie miała Amelkę? :-D

Pyscek ode mnie też proszę fluidki!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Atanku super brzuszek!! Ja swój też pokażę a co!!

Aga to w takim razie fluidki na dzisiejsze owu!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Miernikstresu oczywiście ze byłaby szansa! Testy czasem lubią się mylić! Wiem coś o tym...

A oto i mój dzisiejszy brzuszek!!
P1060611.jpg

no wiec kochanie najlepszy test to firmy Acon 10 mlu /ml jest bardzo czuły i najwczesniejsza ciaze wykryje ;-) no i z porannego moczu musisz zrobic wtedy jest najwieksze stężenie ;-)

fifka donia sie dzisiaj dowiedziala ze mam Amelke ;-)
fifka no no teraz sie nie wyprzesz ze w ciazy nie jestes ;-) rosnie konradek ;-)super ;-)po prostu ślicznie i ta nowa bluzeczka ;-)

Ostatnia edycja:
Witam Kochane;) dawno mnie tu nie było, nie wiem czy ktora mnie jeszcze pamieta;-) co tam u Was kobietki? Bo u mnie nic nowego fasolki nadal brak:-:)-:)-( ale moze w tym cyklu sie uda:-)

reklama
Mierniczku, szansa jest zawsze, bo może być bardzo młoda ciąża, Atan dobrze pisze, najlepszy jest Acon. A 4 dni przed @ nie powinno się robić testów, z różnych powodów :)

Do góry