reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Jak ktoras moze sprawdzic to prosze o spr tego mojego konta na fb czy sie wyswietli a ja bede za jakis czas to Was doczytam:-D

Madziulku jak pisałaś coś na kameralnych to ja nic nie widzę. Jak wrócisz podeślij mi link do siebie to Cię dodam do grupy.

Ja Cieeee! Ciotka ale brzuszysko!!!! Superaśne :-D Buuuuuzi od cioci :* :* :* :* :* :*
Też bym dała, ale wy już chcecie zobaczyć Wiktora a nie moją wielką piłkę lekarską :-D

Kochane wszystkie macie CUUUUUUDNE brzuszki :tak::tak::tak:
ZAZDROSZCZĘ!! ;-)

Ty nie zazdraszczaj. Za parę miesięcy też taki będziesz miała :-)

Aelku no już troszkę widac hihihi:)
Dla Was tez ogromne buziole:)

Troszkę? :p
Weź bo Ci futro ukradnę!

Ael wyslalam Ci zaproszenie... Kiedys ktos podawal swoje dane( dawno to bylo) i Cie znalazlam:tak:

Kochana zaakceptowałam i dodałam Cię do grupy :-)

hahah fiutra nie oddam Obraz 008.jpg

reklama
Do góry