reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
No ja liczę, że już w piątek!:-) u nas w szpitalu jest tak, że od razu po cesarce dzidziuś trafia z mamą na salę pooperacyjną, ja przez 6h będę musiała leżeć, ale mężulek się będzie przy mnie nią zajmował :)
Ma_gdalena, mi te ostatnie 10 tygodni zleciało chyba najszybciej z całej ciąży :) więc i Ty za niedługo będziesz witać swoje dziecię :D zobaczysz jak szybko to minie :)

Lilly pewnie masz rację!! Ja już co dziennie o tym myślę :-p

Magda dziękujemy za info... biedna Aelka, tyle godzin męczarni a i tak ją będą ciąć :crazy:

magda: ooo no szkoda że nie udało sie naturalnie urodzić, no to trzymam &&&&&&& zeby chociaż to cc poszło gładko

magdalena, lilidelux: no wy to juz tuż tuz przed rozwiązaniem ja jeszcze długa droga, ale czas tak leci ze ani sie obejrzę a będe miała nieprzespane noce wypełnione płaczem dzidziusia :-)

Kurcze ale ja czuję, że ten ostatni trymestr nie będzie dla mnie taki łaskawy jak dwa poprzednie :-p ledwo się zaczął a ja już czuję się znacznie gorzej. Wczoraj też wam pisałam, że jak wstaje rano to jestem jakaś taka popuchnięta po buzi i oczy też mam spuchnięte i do tego wszystkiego jestem jakaś taka zmęczona, na nic nie mam siły. Ogólnie lubiłam się polenić ale potrafiłam się zmusić a teraz nie ma szans. Dzisiaj spałam do 9.30 a teraz jestem taka zmęczona, że nie mogę się zebrać żeby posprzątać korytarz.

Hejko
Eh paciaje z tych lekarzy!!!!! Wymęczyli ja tyle godzin i dopiero teraz cc:angry: DTrzymam kciuki

Cieszę się że artykuł się spodobał. Panom na pewno się przyda,przybliży przynajmniej czego mogą sie spodziewać:)

Lily ale to szybciutko zleciało. Tak cichutko siedzisz a tu zostało kilka dni:) Życzę powodzenia i czekamy na pierwszą królewnę z naszych staraczkowych mamusiek

reklama
magdalenas: a kiedy masz wizytę u gina, bo może warto się wybrać czy napewno wszystko w porządku ?

Iwasek: moj to już zna najbardziej obrzydliwe historie z porodówek ze szczegółami :-D, ale ten artukuł jest tak fajnie i etapami uporządkowany ze napewno dam mojemu przeczytać

Ostatnia edycja:
Do góry