reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
sun: czesć po chwilowej nieobecności , pojawiłaś się i od razu na placki zapraszasz, ja na jedzonko jak zawsze chętna:-)

widzę ze o pozycjach gadacie, no my ostatnio mało a raczej baaaaaaaaaaaaardzo mało, moj juz pomału przyzwyczaja się do celibatu, a jak ostatnio ja chciałm to on sie nie czuł najlepiej i poczułam się urażona jego odmową :-D
Ja jakaś płytka jestem więc czuję lekki dyskomforty przy bara bara :tak:
Jak tam Ael dawała znać ??

o ja tu pytam a już mam odpowiedź, jaki słodki maluszek, no wkońcu wyczekałyśmy Wiktorka :-D
Ael jeszcze raz 100 razy gratulacje

dziurka nie widzialam ze zdjecie dodałas bo szybko pisalam i wrzucałam fotke wiec dwa razy jest ;-)

sun nio ja tez teskniloam za toba :*

a wiecie co ale mam dziwny humor dzis ..
najpierw mi autobus zwiał potem tramwaj potem mojej lekarki nie bylo wiec do jakiegos facia ten to mnie zbywal i mowil ze nic nie moge wziasc az w koncu go wypytalam i moge sie mascia posmarowac... ale ja pito le z nim sie dogadac nie szlo... mowijak pania bola plecy to niech pani lezy a ja mowie ale jak mam lezec jak w kazdej pozycji boli to mowi to niech se pani wygodnie usiadzie i odpoczywa... ahh słuzba zdrowia...

potem robiłam poszukiwania buraczkow w sklepie kupiłam wogle sie wkurzylam na meza az sie poryczalam ahh te hormony bo dalam mu wczoraj sianko kup mleko wode itd. a ten co nawet z domu nie wyszedl ja musiala po pracy isc kupic i dzwigac jedynie nie dzwigalam po schodach no wiec mowie na obiad nugetsy i pyree i buraczki a ten mi zimne buraki na talerzu przyniosl jak to sa buraczki do podgrzania z cukrem bo inaczej kwasne ze hej... ja pitole no ja niewiem o buraczki sie wkurzyc... zrobcie cos ze mna ryczec mi sie chce bo plecy bola...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry