reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ah dziewczyny, ale dzisiaj napisalyscie ;-)przez pół godziny nadrabiałam i z tego wszystkiego juz zapomniałam co miałam napisac, na pewno to, że wyglądałyscie piękne w dniu swojego ślubu :-)az chciałoby sie brac jeszcze raz ślub.Witam tez nowe staraczki i trzymam za Was mocno kciuki!
A ja dopiero wróciłam z pracy i jestem padnieta... ale na szczescie łóżeczko juz czeka :-)
Fifka jak sie dostac na to nowe forum? bo jakis blad mi wyskakuje jak klikam na ten link co wyslalas :-(

Stuknij na Pw do Magdy ona jest tam administratorem i doda cię jako "członka" grupy :-)

Magdalena ja ci już mówiłam ze ty piękną kobietą jesteś!! Taką w moim typie :-D

A ja właśnie wsuwam fryteczki!

reklama
widziałyście nowe zdjątko Wiktorka : 376732_302318753128931_100000524267918_1165031_2095175273_n.jpg

Hahaha Fifka Ty to mnie zawsze zawstydzisz :zawstydzona/y: :-p dziękuje, Ty też jesteś bardzo ładna a w tej sukni ślubnej wyglądałaś jak Hiszpanka... :-)

No Wiktorek jest naprawdę ślicznym dzieckiem!!!

Magdalena prawdę mówie!! :-D A nie ma lepszego komplementu niż komplement powiedziany przez drugą dziewczynę ;-)

Pyscek oj nie ładnie... trzymam kciuki zeby w tym cyklu się udało! :*

A zdjęcie widziałam! Śliczne! :blink:

reklama
Do góry