reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hahaha a jednak szybciej niż piątek... :-) no to te wczorajsze skurcze jednak już coś przepowiadały :-p
Gratuluje Lilly!!!!!!

jakos tak chyba 3 jesteśmy w podobnym terminie, oby chociaż jedna fasoleczka była, to motywuje.
Ale mnie brzuch kłuje, co ja się najadłam dzisiaj:crazy:

f122.jpg
No to ja też się pochwalę sukieneczką :)
GRATULACJE Lilly!! :-)

a za Was dziewczyny trzymam mega mocno kciuki!!!

Ostatnia edycja:
Ale laska
ale było by fajowo, były byśmy w podobnych tyg ciąży, ale spokojnie spokojnie bez szaleństw wole się nie nastawiać

a to tym bardziej kochana w niedziele zamiast uczestniczyć na wykładzie będę myśleć o Tobie i zaciskać kciuki &&&&&&&&&& za 2 kreseczki :-D kurde dowiem się dopiero wieczorem jak wrócę ... ciekawość mnie zeżre :-p

reklama
Ja to u siebie nie przeczuwam fasolki ale dowiem sie w niedziele... Lepiej byc na nie, niz po raz kolejny sie smucic!!! ja w niedziele tez w szkole bede wiec rano przed sie dowiem chyba ze wczesniej @ przyjdzie;-)

Do góry