reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

gochaa...tzn teraz daje sobie luz...czekam na hsg, badanie droznosci jajowodow...ja jestem chora na endometrioze, wiec moje starania troszke zajma czasu, ale nie spiesze sie. studiuje swoj ukochany kierunek, pisze prace mgr (wlasnie o nieplodnosci) i zyje sobie jakos poki co na luzie. staramy sie juz 5cykli, tylko, ze 3 pierwsze odrzucam, bo moj niedoswiadczony ginek hamowal mi owulacje podajac mi dupka przed owu (5-25dc), teraz jestem pod opieka specjalisty, wiec wierze, ze w koncu sie uda. a ty opisz siebie i swoja sytuacje troszke?

reklama
A my staramy się od 10 miesięcy i na razie się nie udaje ale nie poddajemy sie :-D od 3 miesięcy lecze się na niedoczynność tarczycy typu Hashimoto i to może być przyczyną tego że nie mogę zajść jak powiedział gin. Ale jak się wszystko wyreguluje to jest duża szansa, także jestem dobrej myśli :)

gochaa...najwazniejsze to wierzyc i sie nie poddawac...kazda z nas musi nauczyc sie troche cierpliwosci:-) w teraz w ktorym dc jestes? prowadzisz jakies wykresy?

Dzień dobry... dziś się wyspałam chyba za wszystkie czasy, planowałam iść rano do laboratorium na pobranie krwi ale nie mogłam się zmusić żeby wstać z łóżka :-p
Za chwilkę i tak będę musiała wybrać się na zakupy bo mąż zażyczył sobie na obiad zapiekankę z makaronem, brokułami i pieczarkami i właśnie tych pieczarek nie mam... :crazy:
Ja również trzymam kciuki za wszystkie testujące&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

She a Ty kiedy testujesz???? ;-)

Magdalena dałabyś przepis:p

Gocha witaj kochana, ja nie wiem jak ja to zrobiłam,że Cię przeoczyłam. Przepraszam:) Witaj ponownie:)

Milia i jak Twoje ankiety?

No vademecum uzupełnione o mój wpis:)

reklama
czy wy mi w koncu powiecie co to jest to vademecum?:baffled::-)
dziureczko...mam konsultacje z profesorem we wtorek i wtedy sie wszystko okaze...miejmy nadzieje, ze zgodzi sie na moje pomysly i wszystko wypali, narazie pozostaje nam czekac. nic sie nie martw ja was bede mocno meczyc odnosnie tego problemu, bo chce miez fajna i rzetelna prace...ale dziekuje, ze sie pytasz, milo, ze sporo z was chce mi pomoc! :*

Ostatnia edycja:
Do góry