gochaa...tzn teraz daje sobie luz...czekam na hsg, badanie droznosci jajowodow...ja jestem chora na endometrioze, wiec moje starania troszke zajma czasu, ale nie spiesze sie. studiuje swoj ukochany kierunek, pisze prace mgr (wlasnie o nieplodnosci) i zyje sobie jakos poki co na luzie. staramy sie juz 5cykli, tylko, ze 3 pierwsze odrzucam, bo moj niedoswiadczony ginek hamowal mi owulacje podajac mi dupka przed owu (5-25dc), teraz jestem pod opieka specjalisty, wiec wierze, ze w koncu sie uda. a ty opisz siebie i swoja sytuacje troszke?
reklama
A my staramy się od 10 miesięcy i na razie się nie udaje ale nie poddajemy sie
od 3 miesięcy lecze się na niedoczynność tarczycy typu Hashimoto i to może być przyczyną tego że nie mogę zajść jak powiedział gin. Ale jak się wszystko wyreguluje to jest duża szansa, także jestem dobrej myśli 

tak mam na skarb mamy http://www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-cyklu?wpage=1&fr=1&id_cyklu=4322
SkarbMamy - miliaa
tu mnie znajdziesz, musisz miec kochana dozwolone dla wszystkich ogladanie, bo tak to nie wyswietla sie wykres komus kto nie jest twoja kolezanka
tu mnie znajdziesz, musisz miec kochana dozwolone dla wszystkich ogladanie, bo tak to nie wyswietla sie wykres komus kto nie jest twoja kolezanka

ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Dzień dobry... dziś się wyspałam chyba za wszystkie czasy, planowałam iść rano do laboratorium na pobranie krwi ale nie mogłam się zmusić żeby wstać z łóżka 
Za chwilkę i tak będę musiała wybrać się na zakupy bo mąż zażyczył sobie na obiad zapiekankę z makaronem, brokułami i pieczarkami i właśnie tych pieczarek nie mam...
Ja również trzymam kciuki za wszystkie testujące&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
She a Ty kiedy testujesz???? ;-)

Za chwilkę i tak będę musiała wybrać się na zakupy bo mąż zażyczył sobie na obiad zapiekankę z makaronem, brokułami i pieczarkami i właśnie tych pieczarek nie mam...

Ja również trzymam kciuki za wszystkie testujące&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
She a Ty kiedy testujesz???? ;-)
Pyscek
:)
witam :-)
Magdalena a czy mogę przepis na tą zapiekankę bo smakowicie się zapowiada, a może bym dziś zrobiła na obiad
Magdalena a czy mogę przepis na tą zapiekankę bo smakowicie się zapowiada, a może bym dziś zrobiła na obiad

dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Magdalena dałabyś przepis
Gocha witaj kochana, ja nie wiem jak ja to zrobiłam,że Cię przeoczyłam. Przepraszam
Witaj ponownie
Milia i jak Twoje ankiety?
No vademecum uzupełnione o mój wpis
Gocha witaj kochana, ja nie wiem jak ja to zrobiłam,że Cię przeoczyłam. Przepraszam
Milia i jak Twoje ankiety?
No vademecum uzupełnione o mój wpis
reklama
czy wy mi w koncu powiecie co to jest to vademecum?
:-)
dziureczko...mam konsultacje z profesorem we wtorek i wtedy sie wszystko okaze...miejmy nadzieje, ze zgodzi sie na moje pomysly i wszystko wypali, narazie pozostaje nam czekac. nic sie nie martw ja was bede mocno meczyc odnosnie tego problemu, bo chce miez fajna i rzetelna prace...ale dziekuje, ze sie pytasz, milo, ze sporo z was chce mi pomoc! :*

dziureczko...mam konsultacje z profesorem we wtorek i wtedy sie wszystko okaze...miejmy nadzieje, ze zgodzi sie na moje pomysly i wszystko wypali, narazie pozostaje nam czekac. nic sie nie martw ja was bede mocno meczyc odnosnie tego problemu, bo chce miez fajna i rzetelna prace...ale dziekuje, ze sie pytasz, milo, ze sporo z was chce mi pomoc! :*
Ostatnia edycja:
Podziel się: