reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kurczę jakoś niedobrze mi się zrobiło. Właśnie wróciłam z łazienki :baffled: Dobrze, że to ostatnia godzina i do domu. Ach maleństwo daje popalić ostatnio.

reklama
A ja już zjadłam z mężulkiem moją zapiekankę... powiem Wam, że dość dobra :-) i właśnie przed chwilką zakupiliśmy na Allegro łóżeczko, materacyk, komplet pościeli i przewijak dla naszego synusia :-) już się nie mogę doczekać jak przyjdzie. Chce ktoś zobaczyć????

Gocha, sama nie wiem, jakbym do faceta podeszła, by go namówić... Bo to trudna sprawa... Ale jakoś delikatnie na pewno dasz radę

Powróciłam !!
Byłam u ginka i powiedział że wszystko ok no może po za małą nadżerką ale wyniki tsh, prolaktyny progesteronu w normie usg niczego niepokojącego nie wykazało także się cieszę. Kazał tylko zrobić badanie męża i nie wiem jak to będzie bo on się nie daje przekonać do tego badania :(:(:angry:

Cześć kochana... Mój mąż też teraz musi zrobić to badanie... ale on jakoś nie ma z tym problemu... nawet sam mi wcześniej proponował, że pójdzie się przebadać, bo wiedział, że jest problem... A sam wie, że problem może leżeć po jego stronie... tak więc bardzo współczuję, bo wiem, że dla niektórych mężczyzn jest to kłopotliwe...

A ja już zjadłam z mężulkiem moją zapiekankę... powiem Wam, że dość dobra :-) i właśnie przed chwilką zakupiliśmy na Allegro łóżeczko, materacyk, komplet pościeli i przewijak dla naszego synusia :-) już się nie mogę doczekać jak przyjdzie. Chce ktoś zobaczyć????

Pokaż, pokaż... :-)

Madziulek20 na dniach ma przyjść @???

Ostatnia edycja:
magdalena pokazuj !!

PS A mnie brzuch dalej pobolewa a @ brak :) Nie widac :)

fifka i ja tez mma zepsuty wieczór!! Wyrwałam sie na chwile z pracy bo musialam odebrac poczte ktora zaawizowali ! Okazalo sie ze mam list z sadu i powiem ze utrudniaja czlowiekowi jak sie da :/ cos co oni zalatwili by w jeden dzien mi potrwa 2 tygodnie a dali mi nieprzekraczalny tygodniowy termin !! paranoja !! do tego zepsol mi sie samochod a konkretniej rozrusznik i ponad 400 bede w plecy ! spoznilam sie do pracy i ogolnie za chwilke zwariuje !!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Sun @ ma byc w niedziele a podbrzusze od kilku dni pobolewa:-(

Kochana ale to nie koniecznie musi być sygnał do tego, że nadchodzi @, bo wiele dziewczyn tu na forum pisało, że pierwsze objawy ciąży są podobne do tych @ - tak więc może jeszcze nic straconego....Nie wiem czy już to pisałaś, ale jak długo się staracie??? robiłaś jakieś badania???

Do góry