reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
A ja już zjadłam z mężulkiem moją zapiekankę... powiem Wam, że dość dobra :-) i właśnie przed chwilką zakupiliśmy na Allegro łóżeczko, materacyk, komplet pościeli i przewijak dla naszego synusia :-) już się nie mogę doczekać jak przyjdzie. Chce ktoś zobaczyć????
S
Silmiriel
Gość
Gocha, sama nie wiem, jakbym do faceta podeszła, by go namówić... Bo to trudna sprawa... Ale jakoś delikatnie na pewno dasz radę
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Hej dziewczyny... Ja wrocilam od dziadkow, koncze obiad i weszlam zeby Was nadrobic... Brzuch nadal pobolewa:-(
Powróciłam !!
Byłam u ginka i powiedział że wszystko ok no może po za małą nadżerką ale wyniki tsh, prolaktyny progesteronu w normie usg niczego niepokojącego nie wykazało także się cieszę. Kazał tylko zrobić badanie męża i nie wiem jak to będzie bo on się nie daje przekonać do tego badania![]()
Cześć kochana... Mój mąż też teraz musi zrobić to badanie... ale on jakoś nie ma z tym problemu... nawet sam mi wcześniej proponował, że pójdzie się przebadać, bo wiedział, że jest problem... A sam wie, że problem może leżeć po jego stronie... tak więc bardzo współczuję, bo wiem, że dla niektórych mężczyzn jest to kłopotliwe...
A ja już zjadłam z mężulkiem moją zapiekankę... powiem Wam, że dość dobra :-) i właśnie przed chwilką zakupiliśmy na Allegro łóżeczko, materacyk, komplet pościeli i przewijak dla naszego synusia :-) już się nie mogę doczekać jak przyjdzie. Chce ktoś zobaczyć????
Pokaż, pokaż... :-)
Madziulek20 na dniach ma przyjść @???
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Magdalena no czekam i czekam na te fotki 

She123
Fanka BB :)
magdalena pokazuj !!
PS A mnie brzuch dalej pobolewa a @ brak
Nie widac 
fifka i ja tez mma zepsuty wieczór!! Wyrwałam sie na chwile z pracy bo musialam odebrac poczte ktora zaawizowali ! Okazalo sie ze mam list z sadu i powiem ze utrudniaja czlowiekowi jak sie da :/ cos co oni zalatwili by w jeden dzien mi potrwa 2 tygodnie a dali mi nieprzekraczalny tygodniowy termin !! paranoja !! do tego zepsol mi sie samochod a konkretniej rozrusznik i ponad 400 bede w plecy ! spoznilam sie do pracy i ogolnie za chwilke zwariuje !!!!!
PS A mnie brzuch dalej pobolewa a @ brak
fifka i ja tez mma zepsuty wieczór!! Wyrwałam sie na chwile z pracy bo musialam odebrac poczte ktora zaawizowali ! Okazalo sie ze mam list z sadu i powiem ze utrudniaja czlowiekowi jak sie da :/ cos co oni zalatwili by w jeden dzien mi potrwa 2 tygodnie a dali mi nieprzekraczalny tygodniowy termin !! paranoja !! do tego zepsol mi sie samochod a konkretniej rozrusznik i ponad 400 bede w plecy ! spoznilam sie do pracy i ogolnie za chwilke zwariuje !!!!!
Ostatnia edycja:
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Sun @ ma byc w niedziele a podbrzusze od kilku dni pobolewa:-(
reklama
Sun @ ma byc w niedziele a podbrzusze od kilku dni pobolewa:-(
Kochana ale to nie koniecznie musi być sygnał do tego, że nadchodzi @, bo wiele dziewczyn tu na forum pisało, że pierwsze objawy ciąży są podobne do tych @ - tak więc może jeszcze nic straconego....Nie wiem czy już to pisałaś, ale jak długo się staracie??? robiłaś jakieś badania???
Podziel się: