reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fionka to tak jak u mnie... zawsze mały wyrabia jak szalony a ja mówię do męża żeby popatrzył i on przykłada rękę to już doopa!! :-p a tak poza tym to wszystko OK. A co tam u Ciebie??

Milia ja siem nie znam :-p szukam właśnie czegoś w internecie żeby Ci pomóc... kochana to nie żaden wstyd, myślę, że to się często zdarza...

Wczoraj mnie tak kopnoł w pecherz ze myslałam ze sie posikam a lezałam juz w łozku i zanim sie pozbierałam to troszke mineło ale na szczescie zdazyłam...Ten nasz rozrabiak ma duzo siły ostatnio.
Za niedługo czeka mnie ostatnie USG i zobaczymy jak sie tam miewa dzidzia

reklama
No mój synek na szczęście oszczędza mi kopnięć w pęcherz... :-p tzn. tak ogólnie nie wyczuwam ale jak już chce mi się siusiu to zdarzy się, że kopnie i wtedy taki promieniujący ból :-p

idę sobie zagrzać mleczka z miodem :-)

dzieki za pomoc ma_gdalena!:-)...chyba i tak wychodzi na to, ze musze sie wybrac do gina...czekam jeszcze na cytologie i wtedy zobaczymy...musze wszystko wyleczyc do hsg, bo przy tym badaniu nie mozna miec zadnych bakterii...a od teraz zaczne zwracac uwage na to jak sie podcieram...

No to lece do łazienki :)

Czekamy czekamy!! :-D

No mój synek na szczęście oszczędza mi kopnięć w pęcherz... :-p tzn. tak ogólnie nie wyczuwam ale jak już chce mi się siusiu to zdarzy się, że kopnie i wtedy taki promieniujący ból :-p

idę sobie zagrzać mleczka z miodem :-)

Magdalena to masz szczęście mój uwielbia boksować pęcherz... zwłaszcza jak chce mi się siku... :zawstydzona/y: Podoba mu się widocznie ten balonik :-D

Na jakiż emocjonujący moment trafiłam:)))
She &&&&&&& i ~~~~~~~~:-)

MIlia ja też kiedyś miałąm taki problem i lekarz powiedział mi,że najlepszym sposobem uniknięcia tego typu problemów jest podmywanie się po każdym korzystaniu z toalety a jeśli nie ma takiej możliwości to są takie husteczki jednorazowe....

Jestem :) Zrobiłam test i od razu sie ładnie wykapalam :)
Wyszła jedna okropna krecha :( Ale nie smucimy sie bo @ jeszcze nie ma i wszytsko sie moze zdarzyc ;p zreszta test to byla 25 i tak z wieczorka to roznie moze byc bo pilam wieczorkiem kawke i sporo siusilam :) Jak @ jutro nie bedzie to nastepnego dnia zrobie z porannego moczu :)

Hahaha no ja się za szybko pochwaliłam bo jak tylko Wam to napisałam i wstałam do kuchni to kopnął mnie chyba 5 razy w pęcherz aż mi się siusiu zachciało :-p

zgrzałam sobie mleczko i jeszcze naszła mnie ochota na mleczny start biedronkowy :-p

She no to ja nadal trzymam mocno kciuki!!!!! "Też tak myślę, że wszystko możliwe ;-)

reklama
Do góry