ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Ael jestem zachwycona Twoimi postami :-) mordka mi się śmiała od ucha do ucha a w oczach łzy!!!!! To straszne ile musiałaś się biedna wycierpieć ale z drugiej strony wydałaś na świat taki cudo, że możesz być z siebie dumna ;-) Wiktorek jest naprawdę przecudny! Już dawno nie widziałam tak ślicznego dziecka niedługo po porodzie :-) A co do Pawła to się nie dziw bo facet niby się cieszy ciążą ale jednak bardziej jest wzrokowcem więc jak już zobaczył to oszalał :-) ucałuj mocno Wiktorka od ciotki Magdalenki 
Ale jesteś wredna...
w pale się nie mieści! :-) tak trzymać 
Atanku ja też tak uważam jak Dziurka... powiem Ci, że jest śliczna ta sukienisia ale do najtańszych nie należy. Wiem, ze patrząc na to, że jest firmowa to nie dużo 40 zł ale patrząc na to jaka jest mała to cholernie drogo
ja też kupiłam jedne jeansy dla mojego Oliwierka tak jak Dziurka pisze w celach reprezentacyjnych jak gdzieś będziemy wychodzić ale tak to wolę kupić coś ślicznego ale coś w czym będzie mógl leżeć ubrany w łóżeczku i będzie mu wygodnie.
Swoją drogą przyznałam się mężowi do zakupu kolejnego pajacyka... śmial się ze mnie jak nie wiem....

Aelka przeczytałam płakałam i śmiałam się jednocześnie ;-)
za to ja mam duże dziecko, pijane w 3 dupy, i do tego chore, a ja mam taaaki ubaw, że aż Jokerowski uśmiech :-)) zrobiłabym mu herbaty, ale przecież ma rączki ;-)
ale dobra jestem, śpiewam mu " zaaawirooował świaaaat tysiąceeeem baaaarw".. w trakcie pisania tego posta już 3 razy w wc był ;-) hahahahahahah
Ale jesteś wredna...

Atanku ja też tak uważam jak Dziurka... powiem Ci, że jest śliczna ta sukienisia ale do najtańszych nie należy. Wiem, ze patrząc na to, że jest firmowa to nie dużo 40 zł ale patrząc na to jaka jest mała to cholernie drogo

Swoją drogą przyznałam się mężowi do zakupu kolejnego pajacyka... śmial się ze mnie jak nie wiem....
Ostatnia edycja: