reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael jestem zachwycona Twoimi postami :-) mordka mi się śmiała od ucha do ucha a w oczach łzy!!!!! To straszne ile musiałaś się biedna wycierpieć ale z drugiej strony wydałaś na świat taki cudo, że możesz być z siebie dumna ;-) Wiktorek jest naprawdę przecudny! Już dawno nie widziałam tak ślicznego dziecka niedługo po porodzie :-) A co do Pawła to się nie dziw bo facet niby się cieszy ciążą ale jednak bardziej jest wzrokowcem więc jak już zobaczył to oszalał :-) ucałuj mocno Wiktorka od ciotki Magdalenki :-p
Aelka przeczytałam płakałam i śmiałam się jednocześnie ;-)

za to ja mam duże dziecko, pijane w 3 dupy, i do tego chore, a ja mam taaaki ubaw, że aż Jokerowski uśmiech :-)) zrobiłabym mu herbaty, ale przecież ma rączki ;-)

ale dobra jestem, śpiewam mu " zaaawirooował świaaaat tysiąceeeem baaaarw".. w trakcie pisania tego posta już 3 razy w wc był ;-) hahahahahahah

Ale jesteś wredna... :-p w pale się nie mieści! :-) tak trzymać :-p

Atanku ja też tak uważam jak Dziurka... powiem Ci, że jest śliczna ta sukienisia ale do najtańszych nie należy. Wiem, ze patrząc na to, że jest firmowa to nie dużo 40 zł ale patrząc na to jaka jest mała to cholernie drogo :-p ja też kupiłam jedne jeansy dla mojego Oliwierka tak jak Dziurka pisze w celach reprezentacyjnych jak gdzieś będziemy wychodzić ale tak to wolę kupić coś ślicznego ale coś w czym będzie mógl leżeć ubrany w łóżeczku i będzie mu wygodnie.

Swoją drogą przyznałam się mężowi do zakupu kolejnego pajacyka... śmial się ze mnie jak nie wiem....

Ostatnia edycja:
reklama
Atanku wiadomo,jak masz na to pieniążki to kupuj ale takie maleństwa szybko rosna i Amelcia wyrośnie z niej szybciej niz myslisz. Wlasnie moze kup troszke wieksza. Poza tym pamietaj ze Amelcia jak bedzie miala kilka miesiecy to bedzie lato, cieplo wiec bedziesz ja ubierala lekko,tak zeby sie nie przegrzała

Ostatnia edycja:
W ogóle to ja tak z innej beczki... mam nadzieję, że pozbyliśmy się wszystkich myszek bo od wczoraj południa leżą dwie łapki i nic! :-)

Aaaaaaaaaaaaa, ja zaczynam dziś 30 tydzień :szok: tak mi nie dużo zostało do tych męczarni a zaraz potem do tego szczęścia.... właśnie tak ostatnio się zastanawiałam kiedy zacząć prać wszystkie ubranka... bo powiem wam, że trochę tego mam i mam to podzielone na kolory i z każdego koloru będę miała pełną pralkę.... a poza tym też myślę, kiedy złożyć łóżeczko....

Ostatnia edycja:
O właśnie Magdalena doczytałam wczoraj ale jakoś mi sie zapomniało odpisać, przepraszam. W przyszłym roku musicie uważać zeby zadnej do domu nie wpuscic

A odnośnie pajacyka...duzo ich juz masz?:p

Magdalena a pierz na raty,żebyś się nie przeciażała za bardzo. A łożeczko to tak ze dwa tyg przed chyba...kurde nie wiem

Ostatnia edycja:
No troszkę mam... ja bardzo dużo dostałam. Mam taką małą torbę podróżną, mogę zrobić jej zdjęcia to zobaczycie :-p tam są właśnie w przewadze body (na pierwszym miejscu jeśli chodzi o ilość), śpiochy + kaftaniki (na drugim miejscu) no i pajacyków mam akurat najmniej ale też kilka bym zliczyła...

no nie wytrzymalam znalazlam na allegro taka sama za 20 zl i to z przesyłka ;-) kupilam ;;-P no nie moglam sie oprzec ;-) polowa ceny robi swoje ;-)20 zl mozna dac uznalam za sukienke ;-)

Magdalena o wlasnie...30 tydzień..jak to zleciało...
Kurde u mnie wlasnie jest tak,że ja mam miec cc w marcu i siostra mojego P. tyż w marcu rodzi także chyba mi sie od niej ubrankami nie oberwie. Choć rozmawialysmy ostatnio,że ona ma kilka dla wczesniaczków bo kupila przez pomylke ale to są takie na 46, 52 oo takie male wiec te ma mi dac na 100% bo jej pierwsz synek urodzil sie i mial 4500 i 62, strasnzie duzy chlop

Atanku pokaż...:)

reklama
Zobacz załącznik 404888to jest właśnie mój dorobek... no i tu mam rozmair 56 - 62

Dziurko no w bliźniaczej ciąży to zazwyczaj malutkie dzieci się rodzą więc myślę, że wykorzystasz te malutkie ubranka... jak tylko mój synek z czegoś wrośnie i będzie się nadawało to napewno coś Ci podeślę ;-) ja nie mam wszystkich ubranek och, ach bo wiadomo, że po kimś to już nie wygląda jak nowe ale brałam wszystko bo zawsze może się przydać!

Ostatnia edycja:
Do góry