reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Pyscek ciężko będzie z tą nocą bo później mój do pracy na rano w poniedziałek... i nie ma jak wolnego wziąc bo juz jeden na zwolnieniu jest.... ale najwyzej w następnym tygodniu odbijemy sobie 
She studiuję pedagogikę wczesnoszkolną i przedszkolną w białymstoku

She studiuję pedagogikę wczesnoszkolną i przedszkolną w białymstoku

Pyscek
:)
właśnie co z tym śluzem ?? musi zmienić kolor jak pojawia się fasolka czy nie koniecznie ??

Piękny skok!! &&&&&&&&&&& :-)
Ja temkę miałam przez kilka dni powyżej 37 stopni (37,3 i 37,1).
Dziś spadek do 36,9.
A z tą betą to wiem. Ale wczoraj mi odbiło. Tak czasem mam
Dziurko kochana nie krzycz na sierotę
Ja tak mam, że uparta jak osioł jestem i czasem słabo na tym wychodzę.
Zrobiłam, wyszło zero i wiesz co?
Trochę się uspokoiłam. Już mnie nie nosi.
I nieźle to zniosłam![]()
Kochana, ale spadek o 0,1 to żaden spadek. Może taki być a za tydzień okażę się, że w ciąży jesteś. Cierpliwości :-)
Ty to kopa bedziesz dostawała ode mnie osobiscie jak znowu coś kupisz(wiadomo dla kogo) i znowu zatestujesz za wczesnie...oooo![]()
Widzę, że zostałaś po mnie forumowym batem
Ale to dobrze, bo ja jestem teraz tak obrzydliwie przepełniona miłością, że nie miałabym serca na którąkolwiek z was krzyczeć :-)
Chociaż Pablo się ciągle domaga przytulania i buziaków XD, chodzi i mówi do mnie mamuśka :-)
Dziś przyjechali moi rodzice, siostra z siostrzenicą i facet siostry, to mały zdobył serce mojej siostry, czego się z resztą spodziewałam. I jak ja kocham swoją rodzinę, przywieźli mi tyle jedzenia bo ja nie wiem kiedy bym sobie zrobiła. Zrobili mi małe przemeblowanie i jeszcze ogarnęli miszmasz na stole i biurku
Jak przyjechali to akurat małego karmiłam i w pewnym momencie rączkami złapał się za głowę, a ja w śmiechu powiedziałam "Ojojoj! Tyle ludzi!".
Dobra zmykam, młody się obudził, czas na cyca!

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Pyscek nie musi... u mnie był przezroczysty i wodnisty, ale moze być
reklama
She123
Fanka BB :)
właśnie co z tym śluzem ?? musi zmienić kolor jak pojawia się fasolka czy nie koniecznie ??![]()
tez jestem ciekawa moj jest taki raczej leisty ale biały
Podziel się: