reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Aga Ty nie mierzyłaś temp od początku :-) ale uważam,że ten spadek to nie spadek, kiedy masz termin @ ? możesz sprawdzać teraz jedynie czy masz zabarwiony śluz na szyjce czy nie :-)

Pyscek nie ma za co :-)

Pyscek ciężko będzie z tą nocą bo później mój do pracy na rano w poniedziałek... i nie ma jak wolnego wziąc bo juz jeden na zwolnieniu jest.... ale najwyzej w następnym tygodniu odbijemy sobie :-D

She studiuję pedagogikę wczesnoszkolną i przedszkolną w białymstoku :tak:

Piękny skok!! &&&&&&&&&&& :-)
Ja temkę miałam przez kilka dni powyżej 37 stopni (37,3 i 37,1).
Dziś spadek do 36,9.

A z tą betą to wiem. Ale wczoraj mi odbiło. Tak czasem mam :zawstydzona/y:

Dziurko kochana nie krzycz na sierotę :-p
Ja tak mam, że uparta jak osioł jestem i czasem słabo na tym wychodzę.
Zrobiłam, wyszło zero i wiesz co?
Trochę się uspokoiłam. Już mnie nie nosi.
I nieźle to zniosłam :tak:

Kochana, ale spadek o 0,1 to żaden spadek. Może taki być a za tydzień okażę się, że w ciąży jesteś. Cierpliwości :-)

Ty to kopa bedziesz dostawała ode mnie osobiscie jak znowu coś kupisz(wiadomo dla kogo) i znowu zatestujesz za wczesnie...oooo:-D

Widzę, że zostałaś po mnie forumowym batem :p
Ale to dobrze, bo ja jestem teraz tak obrzydliwie przepełniona miłością, że nie miałabym serca na którąkolwiek z was krzyczeć :-)
Chociaż Pablo się ciągle domaga przytulania i buziaków XD, chodzi i mówi do mnie mamuśka :-)

Dziś przyjechali moi rodzice, siostra z siostrzenicą i facet siostry, to mały zdobył serce mojej siostry, czego się z resztą spodziewałam. I jak ja kocham swoją rodzinę, przywieźli mi tyle jedzenia bo ja nie wiem kiedy bym sobie zrobiła. Zrobili mi małe przemeblowanie i jeszcze ogarnęli miszmasz na stole i biurku o_O
Jak przyjechali to akurat małego karmiłam i w pewnym momencie rączkami złapał się za głowę, a ja w śmiechu powiedziałam "Ojojoj! Tyle ludzi!".

Dobra zmykam, młody się obudził, czas na cyca! :-D

reklama
Do góry