reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael zobaczymy... cieszę się tylko ze mąż mnie wspiera w tym moim "buncie" wiec jak będą mnie wkurzać to on już swoich rodziców skutecznie pogoni... Czekamy na fotki!!!!!

Co do tego ze będzie taki sam po porodzie. Kurcze, on jest jeszcze malutki a już jak lekko ucisnę jedną stronę to się ze mną siłuję! Albo zastukam palcami to ZAWSZE odpowie dokładnie w to samo miejsce! Kopie... a ja go głaszcze, ten się napina i poddaje pieszczotom, a jak przestane to się burzy! To jest po prostu niewiarygodne ze już widać jego charakterek!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kobitki... ja też dzisiaj miałam długi dzień i już jakaś taka śpiąca jestem ale nie zasnęłabym jakbym nie weszła na forum... |:-)

Ael czekam na tą piękną fotkę!!!

Fifka takie odczucie to ja mam od początku ciąży :eek: chyba jestem nienormalna :-p

Magdalena ale odczucia to do czego dokładnie? Do tego ze się nie dasz dotknąć do małego?Ja też mam od początku.... jeszcze wam nie raz sie zaliłam ze się boje ze teście będą się wtrącać i zabije jak będą chcieli coś przy dziecku robić.... ale teraz to się zaczyna naprawdę mocno nasilać....

Ael boze jakie wzruszające!!! :-)

No dokładnie, tylko ja jestem w tej sytuacji, że w momencie kiedy wrócę do pracy nie będę miała za bardzo wyjścia i na pewno będą sytuacje, że Olek zostanie z nimi... :eek: ale jak tylko będę w domu to nie wchodzi u mnie w grę zabieranie mi na dziecka...

Łooo sory, zdublowałam posta...

Ael piękne zdjęcie.
Patrząc na nie mozna powiedzieć, że dla takich chwil warto żyć.

Duuuuuuuużo szczęścia i radości kochana Wam życzę :-)

Magdalena no ja dlatego idę na wychowawczy bo nie zamierzam małego im zostawiać.... a w weekendy do szkoły to będe kombinowała z meżem tak by on miał wolne... wiadomo, czasem na chwile zostawie... ale na samą myśl czuję nie chęć... a jak mi podpadną to już w ogóle... później oddam małego do przedszkole (albo zabiore do swojego tylko do innej grupy) Kiedyś teść powiedział, ze lekarze gadają głupoty bo dziecko można karmić mąką krupczatką i mlekiem krowim... :szok: Oni Mojego M karmili różnymi rzeczami bo te mleko co lekarz wypisywał było niesmaczne i za małe porcję jak na niego... u mnie po tym są skreśleni na całej linii bo boje się że nie będą respektować przez nas wprowadzonych zasad.

reklama
hejka jest tu jeszcze ktos?
wkurza mnie ta godzina na forum pokazuje 2 godziny do przodu idzie zgłupieć...

a wiec ja dzis załapałam sie po 3 tygodniach na przytulanko wreszcie ;-):-D rano ;-)

potem sklep maz kupil se buty i bluze a ja sweterek fioletowy pumy a biały pumy z kapturkiem maz mi kupił ;-)
potem zawiezlismy go do pracy w lidlu kupiła zajefajny kocyk milusi dla amelki zaraz fote szczele ;-) i zelki drakula ;-)
potem obiadek u mamysi duzo gadania potem czytałam horoskop na 2012 i co mi napisali ze urodze dziecko a zeszlym roku pisali ze to najlepszy czas na dziecko hihih ;-)
potem pojechalismy do auchana odebrac myszke z reklamacji i przy okazji siostra kupila se buty ;-) a ja majtki i z czym z zabka ;-)
a tesciowa dzis odebrała te buciki co wam wczoraj pokazywałam ;-) sa slodziaste a moja siostra dzis czula jak sie amelka wypiela glowka lub tyleczkiem i ona jaka podniecona byla jak to poczula ze to tak czuc przez skórę ;-)
uwielbiam jak kopie ;-)

Ael boze jakie zdjecie ;-) slodziaste ;-)

ale mam dzis dobry humorek wow az sama w szoku jestem ;-) to chyba przez to przytulanko i zakupy ;-)

madziulek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

aga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

pyscek kochana to mogłbyc spadek implantacyjny teraz niech sie trzyma w tych liniach lub powyzej lini ;-) !!!&&&&&&&&&& i niech nie spada to bedzie fasoleczka na prezent ;-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

she &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ;-)

a jesli kogos ominełam to dla reszty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)

Ostatnia edycja:
Do góry