reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael zaczęło mnie mdlić w sobote... później w niedziele... ale dało sie żyć... dzisiaj jest juz coraz gorzej a przed chwilą wymiotowałam... czuję się jakbym umierała... chyba muszę przespać dzisiejszy dzień....

Pewnie ze Ciebie też! Wiesz ze cię lovciam!

Może idź jak najszybciej do lekarza i nie czekaj.

A Ty mnie nie lovciasz, wiesz dobrze o tym :p

Ael a jakich pieluch używacie ? i czy stwierdziłaś,że coś niepotrzebnie kupiłaś?

Używamy na razie na zmianę Huggisów i Happi, to te drugie są wg mnie lepsze. Te Huggisy są jakieś takie dziwne, ale chusteczki są dobre z tego.
Czy coś kupiliśmy niepotrzebnie? Hmm, na razie nie stwierdzam takiego stanu rzeczy. Mam tylko już za dużo butelek, bo prócz tych co kupiłam dostałam parę sztuk i wczoraj też w prezencie, więc mam ich całkiem sporo.

Ostatnia edycja:
reklama
Fifcia to idź lepiej połóż się spać... obyś jutro lepiej się czuła :-)

Ael u mnie by nie przeszło wyeksmitowanie męża :-p

moj sam powiedział ze jak bedzie musial isc na rano do pracy a AMELKA bedzie plakac i budzic sie w nocy to on idzie do gory spac ;-)

ael ale ci juz zazdroszcze ze masz ten porod za soba ;-) ael a u kogo na necie kupowałas produkty dla malego ? podawalas nik a ja zgubiłam..

Ael u mnie by nie przeszło wyeksmitowanie męża :-p

U mnie czemu przeszło? Bo po pierwsze wolałabym na jakiś czas mieć na widoku małego i go przypilnować, to lepiej mi się śpi, po drugie lepiej by Paweł na chwilę obecną by się wysypiał za mnie też by mieć siły co robić w domu, bo ja za małym to mało co mam ochotę i siłę robić.

Atanku takie a la kosmetyczne czy drobne kupowałam u gościa nickiem wasal83, takie rzeczy jak pampersy, łapki, skarpetki, ceratki, przewijak etc.

dobranoc pyscek ;-)ja ide zaraz umyc glowe i spac bo rano do pracy ;-)

no to ja zmykam do wanny milej nocy dobranoc :*

Ostatnia edycja:
podczytuje sobie wasze ciazowe tematy i mis ie buzia smieje :D

Ja uciekam spac :) Jutro znow dzien pracujacy a o 20:30 mam dżina magika :D Zobaczymy co powie :) @ nie mam , sutki bola, brzuch co jakis czas kuje, a sluz jest taki bardziej gesty i bialy... u mnie standard przed @ ;/ ehh no nic jutro zdam wam napewno relacje a wy trzymajcie kciuki bo moze jednak fasolka :D Dobrej nocki :*

reklama
magda ael edytowala wczesniejszy post ;-) z twoja odpowiedzia ;-)
no to teraz napewno dobranoc bo rano do pracy i widze ze juz spia ;-)
she trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Do góry