Atan
♥ mamusia Amelki ♥
ja mam wszystko na strychu ale sie nie wiem czy zmieszcze wogle w komode
bo na strychu z tych mniejszych ciuszkow 2 kartony a wiekszych jeden i dotego jeszcze baldachim kupilam i lozeczko i przewijak komode wanienke wozek dostalam lampke kupilam ogolnie zrobiloam folder z produktami co mam juz Amelki wiec troche tego jest i zdjec wiec wiesz mi niewiem czy sie zmieszcze bedzie co prac i segregowac co lepsze bo wiekszosc jest ciuszkow uzywanych ;-)ale nadal niewiem w czym ubiore amelke ze szpitala ;-) ale to jak w styczniu panele polozymy to zlozy sie lozeczko i komode wiec juz sie doczekac nowego roku nie moge ;-)
wtedy wielkie pranie i segregowanie ;-) i prasowanie ;-)
aga fifka ma racje dobrze ci zycze ale wiesz mi bedzie ci bardzo smutno jesli @ przyjdzie.... trzymaj sie i nie wyszukuj sie symtomow..`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

wtedy wielkie pranie i segregowanie ;-) i prasowanie ;-)
aga fifka ma racje dobrze ci zycze ale wiesz mi bedzie ci bardzo smutno jesli @ przyjdzie.... trzymaj sie i nie wyszukuj sie symtomow..`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja: