reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja mam wszystko na strychu ale sie nie wiem czy zmieszcze wogle w komode :szok: bo na strychu z tych mniejszych ciuszkow 2 kartony a wiekszych jeden i dotego jeszcze baldachim kupilam i lozeczko i przewijak komode wanienke wozek dostalam lampke kupilam ogolnie zrobiloam folder z produktami co mam juz Amelki wiec troche tego jest i zdjec wiec wiesz mi niewiem czy sie zmieszcze bedzie co prac i segregowac co lepsze bo wiekszosc jest ciuszkow uzywanych ;-)ale nadal niewiem w czym ubiore amelke ze szpitala ;-) ale to jak w styczniu panele polozymy to zlozy sie lozeczko i komode wiec juz sie doczekac nowego roku nie moge ;-)
wtedy wielkie pranie i segregowanie ;-) i prasowanie ;-)

aga fifka ma racje dobrze ci zycze ale wiesz mi bedzie ci bardzo smutno jesli @ przyjdzie.... trzymaj sie i nie wyszukuj sie symtomow..`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka ja czuję, że tym razem to jest to... Po prostu czuję!! :-)
Czas pokaże czy mam rację. Jak nie to trudno, ale będę bardzo zaskoczona.

P.S. Tempka poranna mierzona przed wstaniem z łóżka po 7 godzinnym śnie :-D

she a ktory masz dc?

kwiatuszku mi juz @ sie 6 dni spoznia...

Widze ze tamat papierosow byl ... Ja palilam jak mialam 16 lat ;p glupota 1.5 roku...ale to szla paczka dziennie :baffled: skonczylam z dnia na dzien.

atanku żabo niedobra ty juz masz wsyztsko dla swojej malenkiej Amelki :) hehe tak czytam i czytam i zazdroszcze Ci troszke :p Ale to ciho szaaa :p :tak::tak:

Jeszcze godzinka i wizyta...

Aga ja trzymam kciuki &&&& mocno mocno :D Ale nie ocenie stanu tych temp bo sie nie znam ;p ale dla mnie temp 38 to juz goraczka ;p
A pozatym ja juz jestem zdania ze moza miec wsyztskie objawy wczesnej ciazy i fasolki nie miec albo totalnie objawow nie posiadac i fasolke w brzuszku nosic :) Nie ma co sie nakrecac :)

Ja grzecznie do lekarza na 20:30 i zobacze co mi powie :) Nie czuje niczego :)

Ostatnia edycja:
Oj dziewczyny jestem prze-szczęśliwa :) dzisiaj byłam na becie i mam wynik - 1055! ~ oj chyba zaczyna do mnie wszystko docierać :) jestem teraz pewna że w poniedziałkowa wizyta to będzie tylko formalność.. Matko co ja przeszłam w tym cyklu :)
Myślicie żeby powtórzyć jeszcze bete jak wzrasta? Chcociaż wydaje mi się że jak jest tak wysoko to rośnie dobrze..

Sun ja strasznie nie lubię cichych dni.. u mnie jest lepiej bo mąż jest bardzo ugodowy bo ja czasami jestem uparta :/ .. Musi któryś z Was wyciągnąć rękę.. Bo co się boczyć, szkoda czasu :*
Aga temp 38? To nie jest temp przychylna.. ale trzymam oczywiście &&&&& żeby wredota nie przyszła :] Ja teraz na początku ciąży rano mam temp która waha się między 37-37,4 a wieczorem (bo czasami mierzę) mam max 37,5.
Atan już prawie całą wyprawkę chyba masz :) to jest chyba najfajniejsza rzecz czekając na macierzyństwo :)

Aga czasem fasolkę po prostu się czuję i to jest prawda! Ja jak byłam w pierwszej ciąży to mimo, ze testy pokazywały mi jedna kreskę ja czułam ze jednak coś tam jest i było!! Dlatego jak najbardziej przeczucie może być prawdziwe!! TRZYMAM KCIUKI!!

Ja tylko zareagowałam na twój post o wysokiej temperaturze po południu... zobaczysz ze jak więcej dziewczyn to przeczyta to jeszcze nie jedna ci o tym napiszę...

Netkusia w takim razie gratuluję wysokiej bety!!!! Możesz powtórzyć jeśli chcesz ale nie musisz, ja nie robiłam po raz drugi.

She
TRZYMAM KCIUKI ZA WIZYTE!! KONIECZNIE PISZ SZYBKO CZEGO SIĘ TAM DOWIEDZIAŁAŚ!!

Ostatnia edycja:
Ja się na temkach nie znam, ale termometry owulacyjne są do 38,5 stopnia, więc taka tempka może chyba być.

Fifka być może wyszukuję sobie "dowodów" na potwierdzenie ciąży. Nie mówię, że tak nie jest!! :) Po prostu coś czuję - coś czego nigdy wcześniej nie doświadczyłam... I nie ukrywam, że bardzo bym chciała :)

Fifka kochana trzymaj i nie puszczaj :) Tak jak mowie ja totalnie nic nie czuje ale nadzieja jest !! Bardzo bardzoi bardzo bym chciala:) Ale jelsi sie nie uda to uda sie w kolejnym cyklu prawda? A puki sie nie uda to bede ciocia twojej dzidzi :D eheh pozwolis zmi ja rozpieszczac ?:p Np prezentami :D O !!

reklama
Do góry