reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
No no no.... rośniesz rośniesz kochana :-D

Ja się tak panicznie rozstępów boje :szok: smaruję kremami, oliwkami brzuch i na razie żadnego nie mam, ale codziennie sprawdzam czy nic się tam nie robi... bo u mnie brzuch tak z dnia na dzień zaczął mocno rosnąć...

spoko pyscek domysliłam sie ze zajeta byłas ;-) a ja jechalam z pracy i mi sie nudzilo ;-)

no ja smaruje oliwka i kremami i niestety mam rozstempy chyba genetycznie... ale coz.. wazne by Amelka rosła zdrowa ;-)

oprucz złego niedobrego snu w nocy o 3 w nocy to dobrze glodna co chwile jestem wiec wlasnie zajadam knopersa ;-)

reklama
Jestem... Biedniejsza o 140 zl ... USG zrobione i lekarz nie widział nic... Ale kazal zrobic bete ... Wynik bede miala za jakies 45 min ... Ale juz wiem ze nic z tego... gdyby cos bylo to by widzial :((( ;(((

Kazał mid zwonić jak bede znala wynik... JElsi bedzie neg to za tydzien sie zglosic co z @ i robimy reszte badan ...

Do góry