reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael a pieluszki jak?? Wyrósł już z 1 czy jeszcze nie??

Hahaha ile pytań do Ael... może teraz założymy wątek "Zapytaj Ael..." :-p

Jestem :) Wynik ujemny :( Troszke smutno ale wykapalam sie :D Od razu zrobilam sobie goraca kapiel z ulubionym olejkiem i jestem juz pozytywnie nastawiona :) Za tydzien wizyta u gina i walczymy dalej :)

Takze nie rozczulamy sie nad ciocia She bo ona twarda baba i bierze wszystko na klate :D

Dziekuje Wam bardzo za wsparcie kochane :***

Sil
ja meiszkam w tarnowie i u nas robia calodobowo i do 1.5 h masz ywnik :) Mozna zadzwonic i panie odczytuja :)

Ael..powiedz jak połóg? ciężka sprawa? boli Cię?

Połóg a co to? Mam tyle roboty z małym więc nie znam tego stanu :-D
Blizna boli mnie z prawej strony, czasem tak w brzuchu czuję jakby jakaś linka/nitka się naciągnęły i to też jest bolesne ale chwilowe. Poza tym blizna zaczęła mnie swędzieć znaczy, że ładnie się goi. No i, że tak powiem przyjęłam trochę tryb małego, jedzenie, spanie, mycie. Od siebie dodaje czasem sprzątanie.
No i dziś jak szliśmy do USC to musiałam wolno iść, bo jeszcze nie do końca z łatwością mi się chodzi.

Ael a pieluszki jak?? Wyrósł już z 1 czy jeszcze nie??

A nie pieluszki dobre są jeszcze. Ja używam Happi 2-5 kg i spokojnie są na tyle duże, że jeszcze przez dłuższy czas będę używać.

Hahaha ile pytań do Ael... może teraz założymy wątek "Zapytaj Ael..." :-p

No bez przesady :p

She kochana tulę mocno, ale cieszę się, że się nie poddajesz i nie złapał Cię po wyniku zły humor. Dobrze będzie :*

no she super nastawienie !!! specjalne dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-) &&&&&&

reklama
Oj moja kochana twarda She!!! No nic.... trudno i tak czasem bywa... wkurzające jest tylko kiedy człowiek już narobi sobie nadzieję a tu guzik.... No ale pamiętaj naszą umowę, ty myślisz o Konradku a ja trzymam kciuki i dopinguję cię w twoich starankach! Zobaczysz ze razem szybko nam sie uda!!

Ael ja coś tak czuję że u mnie część ubranek w ogóle nie będzie dobra od samego początku bo mam kilka takich niby 56 ale jakoś strasznie małe - mniejsze niż inne 56... ale wolałam się przygotować jakby mały był... mały :-D

No nic... ja idę spać bo jutro cieżkie badania mnie czekają.... fuuuu!! Dobranoc kochane! :tak:

Do góry