reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Ael a pieluszki jak?? Wyrósł już z 1 czy jeszcze nie??
Hahaha ile pytań do Ael... może teraz założymy wątek "Zapytaj Ael..."
Hahaha ile pytań do Ael... może teraz założymy wątek "Zapytaj Ael..."

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Oj mnie już goni spać bo jutro rano na glukozę jadę... ale twardo czekam na She 

She123
Fanka BB :)
Jestem
Wynik ujemny
Troszke smutno ale wykapalam sie
Od razu zrobilam sobie goraca kapiel z ulubionym olejkiem i jestem juz pozytywnie nastawiona
Za tydzien wizyta u gina i walczymy dalej
Takze nie rozczulamy sie nad ciocia She bo ona twarda baba i bierze wszystko na klate
Dziekuje Wam bardzo za wsparcie kochane :***
Sil ja meiszkam w tarnowie i u nas robia calodobowo i do 1.5 h masz ywnik
Mozna zadzwonic i panie odczytuja 
Takze nie rozczulamy sie nad ciocia She bo ona twarda baba i bierze wszystko na klate
Dziekuje Wam bardzo za wsparcie kochane :***
Sil ja meiszkam w tarnowie i u nas robia calodobowo i do 1.5 h masz ywnik
Ael..powiedz jak połóg? ciężka sprawa? boli Cię?
Połóg a co to? Mam tyle roboty z małym więc nie znam tego stanu

Blizna boli mnie z prawej strony, czasem tak w brzuchu czuję jakby jakaś linka/nitka się naciągnęły i to też jest bolesne ale chwilowe. Poza tym blizna zaczęła mnie swędzieć znaczy, że ładnie się goi. No i, że tak powiem przyjęłam trochę tryb małego, jedzenie, spanie, mycie. Od siebie dodaje czasem sprzątanie.
No i dziś jak szliśmy do USC to musiałam wolno iść, bo jeszcze nie do końca z łatwością mi się chodzi.
Ael a pieluszki jak?? Wyrósł już z 1 czy jeszcze nie??
A nie pieluszki dobre są jeszcze. Ja używam Happi 2-5 kg i spokojnie są na tyle duże, że jeszcze przez dłuższy czas będę używać.
Hahaha ile pytań do Ael... może teraz założymy wątek "Zapytaj Ael..."![]()
No bez przesady
She kochana tulę mocno, ale cieszę się, że się nie poddajesz i nie złapał Cię po wyniku zły humor. Dobrze będzie :*
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
no she super nastawienie !!! specjalne dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-) &&&&&&
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Oj moja kochana twarda She!!! No nic.... trudno i tak czasem bywa... wkurzające jest tylko kiedy człowiek już narobi sobie nadzieję a tu guzik.... No ale pamiętaj naszą umowę, ty myślisz o Konradku a ja trzymam kciuki i dopinguję cię w twoich starankach! Zobaczysz ze razem szybko nam sie uda!!
Ael ja coś tak czuję że u mnie część ubranek w ogóle nie będzie dobra od samego początku bo mam kilka takich niby 56 ale jakoś strasznie małe - mniejsze niż inne 56... ale wolałam się przygotować jakby mały był... mały
No nic... ja idę spać bo jutro cieżkie badania mnie czekają.... fuuuu!! Dobranoc kochane!
Ael ja coś tak czuję że u mnie część ubranek w ogóle nie będzie dobra od samego początku bo mam kilka takich niby 56 ale jakoś strasznie małe - mniejsze niż inne 56... ale wolałam się przygotować jakby mały był... mały

No nic... ja idę spać bo jutro cieżkie badania mnie czekają.... fuuuu!! Dobranoc kochane!

Podziel się: