reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Sil no właśnie... i to mnie zaczyna już wkurzać... wcześniej na połówkowym stwierdziła ze mały jest "jakiś mały" i proszę przyjść za dwa tygodnie... myślałam ze oszaleje z nerwów a tu co? U drugiej gin wszystko dobrze zważyła zmierzyła i w ogóle zajęła sie mną niemal idealnie...
Rozważam też prowadzenie przez dwóch ginów bo boje się mimo wszytko gina zmieniać, ale nie wiem czy mnie na to stać...
Rozważam też prowadzenie przez dwóch ginów bo boje się mimo wszytko gina zmieniać, ale nie wiem czy mnie na to stać...
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Ja już jestem, nagrania z Mineralną nie widziałam
mimo, że o nim pamiętałam... zaraz poszukam gdzieś w necie i obejrzę!
Fifka przepraszam, że nie odbierałam ani nie odpisałam ale pisałam Wam tu wcześniej, że miałam w planach dziś leniuchować i oglądać m.in. rozmowy w toku ale teściowa mnie poprosiła czy nie mogłabym iść na zajęcia otwarte do mojego szwagra do przedszkola bo nikogo nie było... więc tak jak wyszłam z domu o 15 tak dopiero teraz wróciłam
Widzę, że nadal nie wiadomo co z Martochą... cały czas o niej myślałam...
Ael ja też mogę się małym zająć... :-)

Fifka przepraszam, że nie odbierałam ani nie odpisałam ale pisałam Wam tu wcześniej, że miałam w planach dziś leniuchować i oglądać m.in. rozmowy w toku ale teściowa mnie poprosiła czy nie mogłabym iść na zajęcia otwarte do mojego szwagra do przedszkola bo nikogo nie było... więc tak jak wyszłam z domu o 15 tak dopiero teraz wróciłam

Widzę, że nadal nie wiadomo co z Martochą... cały czas o niej myślałam...
Ael ja też mogę się małym zająć... :-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Magdalena nic się nie stało... Ale obejrzyj sobie Mineralną gdzieś na necie z dzisiejszych rozmów w toku 

ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Mam już ten odcinek, a w którym to było mniej więcej miejscu bo nie chce mi się oglądać całości....
S
Silmiriel
Gość
Nie wiem dokładnie, bo ja słuchałam jednym uchem, ale chyba po pierwszej parce, ona z mamą była, to nie przeoczysz raczej
Fifka, na dwóch to szkoda kasy, a poza tym nie bałabyś się, że jak się nie pokryją diagnozy to przestaniesz ufać obu? Jak masz zmieniać to zmieniaj już
Fifka, na dwóch to szkoda kasy, a poza tym nie bałabyś się, że jak się nie pokryją diagnozy to przestaniesz ufać obu? Jak masz zmieniać to zmieniaj już
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Tak jak Sil pisze, po jako druga sie wypowiadała!
reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Ok obejrzałam... myślałam, że będzie z facetem 
Jejku, byłam taka głodna jak wróciłam z tego przedszkola, ze wydawało mi się, że mogę zjeść konia z kopytami więc nałożyłam sobie dużo obiadu i teraz nie mogę się ruszyć...

Jejku, byłam taka głodna jak wróciłam z tego przedszkola, ze wydawało mi się, że mogę zjeść konia z kopytami więc nałożyłam sobie dużo obiadu i teraz nie mogę się ruszyć...

Ostatnia edycja:
Podziel się: