reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nie Była z Matką :-D

Sil no właśnie chyba 15 listopada pójde ostatni raz, później do okulisty bo nie wiem jak mam rodzić i chyba faktycznie zmienie...

reklama
Fifka ja mam wizyty co 3 tygodnie i ogólnie mój lekarz niby jest dobry i polecany ale jak dla mnie nic specjalnego... na każdej wizycie co prawda robi mi USG ale wizyta trwa dosłownie 2 minuty! Zawsze o połowę zapomnę się zapytać bo tak szybko mi mignie. Też jest bardzo małomówny i np do dziś nie wiem dlaczego tak długo brałam Duphaston mimo, że mój mąż się go kiedyś zapytał to po prostu uniknął odpowiedzi. Ale ja się go trzymam bo jest ordynatorem szpitala, który ma naprawdę dobrą opinie jeśli chodzi o oddział położniczy a tam właśnie chciałabym rodzić i wiadomo z reguły, ze pacjentki lekarzy danego szpitala traktuje się nieco "inaczej"... i bierze naprawdę mało za wizytę...

Magdalena ja bym nie narzekała gdyby ona coś robiła na tych wizytach... a ona czasem tyle ze zwolnienie napisze, zważy, zmierzy ciśnienie i kwita.... i na ch*ja ja mam do niej jechać.... mój już zły na nią mówi ze moze pocztą niech wysyła zwolnienia a my jej przelew na konto i tyle...

Sil mam. Lekarza z tego szpitala w którym chce rodzić. Prowadził dwie ciąże mojej szefowej, więc sprawdzony.

Neciuszka, no brawo :p:p

Tak sobie czytam o tych Waszych lekarzach i doszłam do wniosku, że ja to miałam pierońskie szczęście, że trafiłam na tego mojego. Przecież ja nie wiedziałam do kogo idę, nazwiska nawet nie znałam, pani na infolinii mnie umówiła, podała tylko adres placówki i godzinę... A trafiłam super, na każde pytanie odpowie, a czasem nie muszę zadawać, bo mnie uprzedzi, zawsze zbada, na fotelu i usg, ostatnio to ciągle Młode mierzy. Sympatyczny, kontaktowy, jak coś to mogę dzwonić w nocy o północy...

Sil to faktycznie rewelacyjnie trafiłaś. Mój od początku ciązy jeszcze ani razu mnie nie zbadał ginekologicznie :baffled: zawsze mnie to bardzo zastanawia no ale to on w końcu jest lekarzem.

Fifka w takim razie nie zastanawiaj się ani minuty dłużej

reklama
Do góry