S
Silmiriel
Gość
Któraś pytała o rozpakowanie Dziurki. No ona ma bliźniaki, więc pewnie szybciej pójdzie, ma założony pessar.
Neciuszka, gratuluję 5 cm szczęścia
Neciuszka, gratuluję 5 cm szczęścia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczynki
Ewika rozkoszna ta Twoja córcia, a jaka malutka![]()
Ael Twój Witkorek też fajniutki, taki do wyściskania. A napisz nam troszkę więcej jak Ci się żyje, co Cię zakskauje przy malutkim, jak on je i co ile się budzisz i dlaczego piszesz, że nie masz czasu się porządnie wykąpać. Mały nie chce zostawać z tatą? czy ma taki lekki sen, że jak Cię nie ma to się budzi? Ja zielona jestem w tych kwestiach. A czujesz się ciężko? jak połóg? Ale mam pytań :-)
A i jeszcze jedno, widzę, że Wiktorek często mosi niedrapki, nam na szkole rodzenia mówili, że niedrapki tylko w szpitalu, a po wyjściu z do domu należy obciąć pazurki jak małe śpi (albo się same wykruszą) i że nie należy nakładać niedrapek bo to zaburza odczucia w dłoniach.
A mi mówią, że mam duży brzuch i chyba zacznę kąsać ze złości...
powiedzcie same czy duży?
Zobacz załącznik 406640