reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Dzień dobry, ja już wczoraj do Was nie zajrzałam więc postanowiłam się poprawić dziś :-) niestety tyko na chwilkę bo zaraz do szkoły wychodzę :-( tak mi się nie chce a jeszcze mam kolokwium z angielskiego.
Co do filmu to widziałam, że już wczoraj Gocha zdała Wam pierwszą recenzję więc mi nie 0pozostaje nic innego jak napisać, że ma rację! Film naprawdę jeste rewelacyjny (biorąc pod uwagę, że polski). Można się pośmiać no i są momenty, że łezki polecaiły
szczerze polecam dla każdego kto tylko lubi komedie romantyczne! :-)
A teraz uciekam! Miłego dnia!!!! :*
Co do filmu to widziałam, że już wczoraj Gocha zdała Wam pierwszą recenzję więc mi nie 0pozostaje nic innego jak napisać, że ma rację! Film naprawdę jeste rewelacyjny (biorąc pod uwagę, że polski). Można się pośmiać no i są momenty, że łezki polecaiły

A teraz uciekam! Miłego dnia!!!! :*
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Dobry!! 
ale cisza dzisiaj....

helo ja jestem mały zbudził mnie o 8 ej, i kazał wstawać, ale juz pojechał do męża do pracy wiec mam juz czas
fifka: no super te rysunki, ja też uwielbiam ryzować ,ogólnie różne rzeczy plastyczne robić, daje to dużo przyjemnośći ,ale takich jak ty robisz to nie potrafię
No i wózek super, ja czekam do stycznia z takimi poważnymi zakupami ale już bym też chciała szaleć
magda_lema" a piszę że brzemię, bo czasami mi się nie chce a muszę, jak tylko wchodzi do wanny to krzyczy : już choć mi myć plecki
),ale to działa też w 2gą stronę :-)
AelL tyle się z mężem seksiliście przed porodem, nieh teraz on sobie pas cnoty założy ;-) hehe
No moja waga rośnie , waże już 67 kg i mam 93 w pasie, mąż obstawia że w grudniu przegonie jego brzuszek :-)
zaraz zrobie fotkę to wstawie
fifka: no super te rysunki, ja też uwielbiam ryzować ,ogólnie różne rzeczy plastyczne robić, daje to dużo przyjemnośći ,ale takich jak ty robisz to nie potrafię

No i wózek super, ja czekam do stycznia z takimi poważnymi zakupami ale już bym też chciała szaleć
magda_lema" a piszę że brzemię, bo czasami mi się nie chce a muszę, jak tylko wchodzi do wanny to krzyczy : już choć mi myć plecki
AelL tyle się z mężem seksiliście przed porodem, nieh teraz on sobie pas cnoty założy ;-) hehe
No moja waga rośnie , waże już 67 kg i mam 93 w pasie, mąż obstawia że w grudniu przegonie jego brzuszek :-)
zaraz zrobie fotkę to wstawie
Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczyny
ja wstałam juz jakis czas temu ale musiałam troche posprzatac
hehe
Nalaa blizniaki zazwyczaj sa co któres pokolenie, moj dziadek byl z blizniaka i dziadek albo pradziadek nie pamietam od mojego meza wiec jeszcze wieksze prawdopodobienstwo...
Chociaz najpierw bym chciala jednego bobasa wychowac
Od wczoraj wieczora mnie nie ma i prawie 5 stron zdarzyłyscie napisac
jestescie niemozliwe
Nalaa blizniaki zazwyczaj sa co któres pokolenie, moj dziadek byl z blizniaka i dziadek albo pradziadek nie pamietam od mojego meza wiec jeszcze wieksze prawdopodobienstwo...
Chociaz najpierw bym chciala jednego bobasa wychowac
Od wczoraj wieczora mnie nie ma i prawie 5 stron zdarzyłyscie napisac
jestescie niemozliwe
danao84
Fanka BB :)
Hej!
Aga i Pyscek meldować mi tu proszę! @ nie ma mam nadzieję?:-)
U mnie jeszcze nie ma, ciągle czekam do południa. Wtedy najczęściej przyłazi
Aga i Pyscek meldować mi tu proszę! @ nie ma mam nadzieję?:-)
U mnie jeszcze nie ma, ciągle czekam do południa. Wtedy najczęściej przyłazi

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Lamiav dlatego dla mnie praca w przedszkolu taką frajdę sprawia!! Ja się tam tak odnajduję ze nie wyobrażam sobie innego zawodu!! 
Au mnie co do zakupów to czas najwyższy! Kurcze zaledwie trzy miesiące zostały a ja nic praktycznie jeszcze nie mam
Ty masz 93 w pasie??? To masz koleżanko więcej niż ja... bo ja mam 90........
Karla a ja bym chciała mieć bliźniaki!! A najlepsze jest to ze nie urodziłam jednego a już myślę o staraniach o drugie dziecko (zawsze marzyłam o dzieciach z małą różnicą wieku) coprawda rodzice się zemnie śmieją zebym najpier urodziła bo mi sięodmieni... ale zobaczymy
Danao to super wieści!! Oby @ nie przyszła!! W październiku nie było fasolek to w listopadzie muszą się posypać!!

Au mnie co do zakupów to czas najwyższy! Kurcze zaledwie trzy miesiące zostały a ja nic praktycznie jeszcze nie mam

Ty masz 93 w pasie??? To masz koleżanko więcej niż ja... bo ja mam 90........

Karla a ja bym chciała mieć bliźniaki!! A najlepsze jest to ze nie urodziłam jednego a już myślę o staraniach o drugie dziecko (zawsze marzyłam o dzieciach z małą różnicą wieku) coprawda rodzice się zemnie śmieją zebym najpier urodziła bo mi sięodmieni... ale zobaczymy

Danao to super wieści!! Oby @ nie przyszła!! W październiku nie było fasolek to w listopadzie muszą się posypać!!
reklama
Fifka ja sie boje ze sobie nie poradze z 2wójka naraz
dlatego chciałabym tak moze po 2 latach posarac si o 2gie malnstwo..
ale jak to sie mówi co ma byc to bedzie
kurcze zaraz na działke tesciowe przyjezdzaja na działke mam nadzieje ze tesciowa ni bdzie mi przez ramie zagladac bo nie chce zeby oni wiedzieli ze chcemy zaczac sie starac
ale nawet nie wiecie jaka jestem ciekawa jak juz sie kiedys tam uda jak rodzina zareaguje

dlatego chciałabym tak moze po 2 latach posarac si o 2gie malnstwo..
ale jak to sie mówi co ma byc to bedzie
kurcze zaraz na działke tesciowe przyjezdzaja na działke mam nadzieje ze tesciowa ni bdzie mi przez ramie zagladac bo nie chce zeby oni wiedzieli ze chcemy zaczac sie starac
ale nawet nie wiecie jaka jestem ciekawa jak juz sie kiedys tam uda jak rodzina zareaguje
Podziel się: