reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Hahaha masz Wiktorka!! Nie marudź! A jak tęskno za brzuszkiem to bierz się za swojego faceta 

danao84
Fanka BB :)
Lamia kochana jakoś dennie. Nie wyspana, trochę zamulam,w ogóle jakas taka nie teges
Nawet mąż zauważył, więc cos musi być na rzeczy

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Oj Danao w takim razie zaciskamy kciuki!!!! Mam nadzieję ze faktycznie jest coś na rzeczy! Jesteśmy spragnione dobrych nowin!!!!
A jak tęskno za brzuszkiem to bierz się za swojego faceta![]()
NEVER!
Danao trzymam kciuki!
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Hahahaha masz już dosć?
Ja sie zastanawiam czy marzenie o drugim przejdzie mi po porodzie 
A jak ty sie nam Ael w ogóle czujesz co?

A jak ty sie nam Ael w ogóle czujesz co?
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
fifka lamiav ojoj jakie sliczne brzuszki ;-)mysle ze bedzie chłopak
a ja nadal nie kupi la bateri do aparatu... ahh ;-) skleroza nie boli
ael kochanie ale ty juz masz wiktorka to teraz mozesz byc ciacia ktorejs brzuszka i bedziesz przezywac ;-) razem z nia a mi wyszlo ze urodze w marcu jednak a nie w lutym wiec zobaczymy ;-)
a i witam sie bo zapomnialam sie przywitac ;-)
a ja jeszcze nic nie zrobilam siedze w wyrku i do was wlazlam ;-) a jeszcze trzeba sie by ubrac a nie w pizamie siedziec ;-)
danao pyscek aga mig ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)
a ja nadal nie kupi la bateri do aparatu... ahh ;-) skleroza nie boli
ael kochanie ale ty juz masz wiktorka to teraz mozesz byc ciacia ktorejs brzuszka i bedziesz przezywac ;-) razem z nia a mi wyszlo ze urodze w marcu jednak a nie w lutym wiec zobaczymy ;-)
a i witam sie bo zapomnialam sie przywitac ;-)
a ja jeszcze nic nie zrobilam siedze w wyrku i do was wlazlam ;-) a jeszcze trzeba sie by ubrac a nie w pizamie siedziec ;-)
danao pyscek aga mig ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)
Ostatnia edycja:
danao84
Fanka BB :)
Dziękuję. Trzymajcie mocno kciuki. To nie zaszkodzi, a może pomoże:-) Chociaz ja to nie ufam juz mojemu organizmowi. Nauczyłam się, że może mi pokazywac cuda wianki, a i tak nicz tego.
Jak np. ostatnio: zero podbarwionego śluzu, ani wskazującego na zbliżający się @,sprawdzałam regularnie co jakiś czas, a @ i tak zaraz przyszedł

reklama
Podziel się: