reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
fifka lamiav ojoj jakie sliczne brzuszki ;-)mysle ze bedzie chłopak

a ja nadal nie kupi la bateri do aparatu... ahh ;-) skleroza nie boli

ael kochanie ale ty juz masz wiktorka to teraz mozesz byc ciacia ktorejs brzuszka i bedziesz przezywac ;-) razem z nia a mi wyszlo ze urodze w marcu jednak a nie w lutym wiec zobaczymy ;-)

a i witam sie bo zapomnialam sie przywitac ;-)

a ja jeszcze nic nie zrobilam siedze w wyrku i do was wlazlam ;-) a jeszcze trzeba sie by ubrac a nie w pizamie siedziec ;-)

danao pyscek aga mig ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)

Ostatnia edycja:
Fifka masz ekstra brzusio a do tego wogóle nie widac zebys poza nim cos przytyla, tez bym tak chciała bo ja niestety mam tendencje do tycia:(

Dziękuję. Trzymajcie mocno kciuki. To nie zaszkodzi, a może pomoże:-) Chociaz ja to nie ufam juz mojemu organizmowi. Nauczyłam się, że może mi pokazywac cuda wianki, a i tak nicz tego.:tak: Jak np. ostatnio: zero podbarwionego śluzu, ani wskazującego na zbliżający się @,sprawdzałam regularnie co jakiś czas, a @ i tak zaraz przyszedł

reklama
Do góry