reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kwiatuszku no to jeszcze troszkę i jeśli nie wyjdzie to trzeba będzie się chyba już do lekarza zgłosić co? Ja zaciążyłam w 11 cyklu ni stąd ni zowąd...

reklama
Żadna nie tęskni to ja sobie idę i nie wrócę oooo. Powiem wam tylko tyle że Martusia pisała wczoraj wieczorem że w ciągu godziny powinni ją do domu puścić.

neciuszka kop w dupe ze nie tesknily ja zawsze tesknie a mysle o tobie gdy łykam witaminke ;-)

hym to czemu ja mam zle... wry wyloguje sie i zaloguje moze pomoze...

no nie pomoglo wry mam 15;11 ahh...

Ostatnia edycja:
Witajcie sobotnio :) mnie wczoraj neta ukradli, znaczy mąż ukradł, ale panele skonczone :):)

Karla, witaj :)

Truskawciu, tak, na święta będziemy w 3. i mam nadzieję, że urodzę w terminie, a nie wcześniej, ale do bezpiecznego 36 tygodnia jeszcze tydzień, więc żyję nadzieją, że będzie ok

I niech mi ktoś streści, bo jak zobaczyłam, ze jestem na ...76 a jest ..92 to zwątpiłam :)

Sil nic się nie działo w sumie... dziewczyny (Magdalena i Gocha) były na "Listy do M" i polecały bardzo te film. poza tym gadaliśmy o okresach wyprawkach itp. ale nic więcej. Miq się nie odzywa, a Martocha dzisiaj wychodzi ze szpitala.

Aa kochana kupiłam wczoraj też wózek Tako! Ale jestem szczęśliwa :-D dokładnie taki jaki chciałam!

diewczyny my włąsnie zaraz jedziemy z działki do domu a potem godzina drogi na 18 kolegi:) wiec bede jutro i napewno bede miala zaległosci:)
Dzis pierwszy raz bdzimy sie starac:)
urodziny meza wiec moze sie uda:)
moja dni plodne:)

reklama
Do góry