Dzień Dobry! :-) Jak tam? Której wyszły 2 krechy na teście??? :-) Bo ja to sama nie wiem kiedy teraz mam się starać :/ W tym miesiącu @ przyszła 26 dni po poprzedniej :/ Rozregulował mi się cykl potwornie :/ Ale nic to, jak się @ skończy to się bierzemy do roboty
z tego co pamietam chyba ty bralas tabletki anty??? bo jezeli tak, to ja tez pare cykli mialam rozregulowanych, raz mialam 21dc i dostalam @ a ostatnio ponad 30d...
&&&&&&&& za nowy cykl UDANY!!!!!:-):-)
Witajcie kochane
technologia zawiodła i nie miałam jak się do Was przez weekend odezwać, teraz jetem w pracy i szybko nadrabiam
W piątek miało byc testowanie i było, niestety dwóch upragnionych kreseczek nie ujżałam, wzięłam głęboki oddech i ze sztucznym usmiechem wyszłam z toalety...następnego dnia z rana przywitał mnie potworny ból i @. Cykl z 34 dniowego wydłużył się do 38 dniowego, wychodzi na to, że przegapiliśmy moment owulacji bo akurat miałam nocki.
Zaopatrzyłam si w dokładniejszy termometr i do dzieła, jestem teraz mądrzejsza o kolejny miesiąc, idą święta, więc kto wie może otrzymamy najcudowniejszy prezent od losu...
Proszę o mnóstwo fluidków na III cykl starań...
3 cykl staran to jeszcze malutko:-) wiec spokojnie, jest jeszcze czas, mnie dziewczyny powtarzaly caly czas bardzo wazna sprawe, ze dzidzia wie najlepiej kiedy przyjsc:-) madre to
hej dziewczyny:-) u mnie niestety I kreska:-( a @ nie widac
kochana, spokojnie...poczekaj dalej i moze idz na bete, bedzie pewne
Dziurka...widzialam twoj brzusio! slodziutki!

ja tez chce!!!
Fifka...piekny wozeczek, Kanradek bedzie mial sama przyjemnosc ze spacerow!
Natkusia...a mozesz mi pokazac swoj zafasolkowany cykl na skarb mamy, bo jestem ciekawa jak wygladal twoj wykres:-)
Atanku...ty spiszku, o ktorej wstalas???
a ja posprzatalam cale mieszkanie od gory do dolu i od jednego boku do drugiego!! uffff...zmachalam sie...
niby wiem, ze nic nie wyjdzie mi w tym miesiacu, jednak ten test ktory dla pewnosci mam robic troche mnie stresuje

a przeciez prawie mam pewnosc, ze nic nie wyjdzie