reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej!
Resztki nadziei sobie poszły, zawitał właśnie @. Wcale mnie to nie dziwi, zdziwiona bym była, gdyby było inaczej. Nawet nie jestem smutna. Jestem za to strasznie wkurzona, bo to jest chol..nie niesprawiedliwe.

współczuję kochana tulę cię mocno <przytul> następny cykl musi być Wasz :-) już trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&

reklama
ufff....to tyle...az sie splakalam
<tulasekdlaCiebie> i ja się spłakałam, kurcze ciężko tu dzisiaj. Nie wiadomo jak pocieszać i co mówić. Na każdą z nas przyjdzie poira. Na mnie przyszła szybko, moze dla tego, ze specjalnie młoda też już nie jestm i natura tak mnie wynagrodziła? Nie mam pojęcia. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& śle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

milie: biedactwo, nie wiem nawet co ci napisać na twoje słowa, na takie sytuację nie a gotowych odpowiedzi, co do Boga to ja jestem ciągle na rozdrożu nie wiem już w co wierzyć w co nie, w chwili cięzkeij modlę się a potem zastanawiam się czy nie jestem hipokrytką która tylko żele do Niego wywala. A fakt że nie sprawiedliwe jest że ci co chcą nieć dziecko to jakoś im trudniej taka ironia losu, a coi co o to nie zabiegają wpadają szybko i jakoś tak obojętnie do tego podchoidzą
Chciała bym cię pocieszyć ale nawet nie mam odpowiednich slów

Milia Ni możesz się poddawać, wiem, ze łatwo się mówi... :-( ale w sumie nie mam innych słow pocieszenia bo wiem sama po sobie, że starałam się zaledwie 5 cykli a już przy 3 miałam chwile zwątpienia i myślałam, że nigdy się nie uda i zastanawiałam się nawet co ja zrobię jak się okaże, że nie mogę mieć dzieci. Życie chyba straciłoby dla mnie sens... ja zawsze marzyłam o szybkim za mąż pójściu i założeniu swojej rodziny... zapewne moje słowa niewiele Ci pomogą ale pamiętaj, że nadzieja umiera ostatnio i musisz jeszcze ją trzymać przy sobie ;-)

Lamia co do połówkowego to wszystko zależy od Twojego lekarza bo ja np. na połówkowe umawiałam się osobno do innego lekarza i niestety płaciłam za to duże pieniądze... mój lekarz po prostu nie posiada sprzętu nadającego się do takiego badania.

dla mnie wazne jest to, ze moglam wam to napisac i juz jakos mi lzej....dziekuje! :*tak wlasnie jest kochane, ze dopada nas taki zal i smutek, ale tak naprawde co mozemy zrobic? przeciez na sile sie nie da...pozostaje nam uczyc sie cierpliwosci, czego zycze wszystkim starajacym sie!! buziaki dla was :*

Milia jest mi ciężko, ale nawet nie jestem w stanie wczuć się w Twoją sytuacją. Trzymam mocno kciuki, żeby wreszcie się poprawiło u Ciebie.

Wiecie co, te małolaty co to zachodzą a nie chcą to jeszcze jestem w stanie zrozumieć. W sensie nie myslą o ciązy, nie stresuja się staraniami, myślą o czymś innym itd. itd.
Ale ja znam kilka takich przypadków co się im zachciało ciąży dla własnych, egoistycznych celów i co? Raz, dwa i się udało. To dopiero jest wkurzające.

magda_lena: a czy to badanie połówkowe jest obowiązkowe? Bo ja idę do gina do szpitala, bo po tym jak się ostatnio zachowal to nie będę do niego już chodzić prywatnie, i nie wiem czy mi się te badania należą czy nie, bo jak nie to będę musiała szukać jakiegoś innego gina

czesc dziewczynki witam sie po dlugiej nie obecnosci :/:zawstydzona/y: hehe zozchorowalam sie przez J przylazl z katarem i ja teraz chodze z katarkiem kaszelkiem i bolem gardla:/:-(masakra tak troszke staram sie nadrobic ale widze ze jakos dzisiaj kazdy bez humoru??? dlaczego to tak??

reklama
Z tego co ja wiem to nie należą się... bo te badania są tylko bezpłatnie dla kobiet powyżej 35 roku życia (czy jakoś tak) albo jeśli lekarz prowadzący uważa, ze należy je zrobić bo coś go tam nie pokoi i da Ci skierowanie. Ale nie chcę Cie wprowadzić w błąd więc jeszcze popytaj innych dziewczyn.

Mag taki jakiś dziś dzień do doopy :-( a Ty się kuruj kochana więc uciekaj sobie zrobić herbatkę z cytrynką i zmykaj pod kocyk!!

Lamia ale może poznasz płeć jeśli zrobi Ci w ogóle USG :-) ja właśnie dokładnie w tym samym momencie dowiedziałam się, że moje maleństwo to chłopiec (koło 19t 5d) :-)

Ostatnia edycja:
Do góry