reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magdalena a no nie... dzisiaj to jak mnie złapał to z 5 minut siedziałam skulona... pocieszam się tylko ze jak minie to na długi czas mam spokój.

fifka ty mnie straszysz ja takich jeszcze niemam jeszcze niechce ;-) ale wczoraj zauwazylam pierwsze plamki na pizamie chyba siara ;-) i dzisiaj tez takie maluttkie;-)

Kurcze a ja właśnie nic...! :eek: Tzn raz coś tam zauważyłam na biustonoszu jakieś dwa tygodnie temu i to by było na tyle... :/ strasznie mnie to niepokoi... mam nadzieję, że to po prostu różnie bywa u różnych kobiet a nie, że oznacza to, że z moim pokarmem będzie kiepsko...

bedzie dobrze magdalenka:* ja sie tez martwilam bo kumpela mowila ze juz ma kropki a ja nic i nic a tu wczoraj raz poczułam zimno na pizamie i mowie co jest grane co mi zimno jak bym sie pomoczyła patrze a tu kropki 2 na wysokosci sutkow i potem jem kolacyjke i znowu i dzis jadlam obiadek i znowu ;-) wiec sie ciesze jak dzieciak ;-)a dzis mam twardy brzuszek caly ze :szok: dobrze ze jutro do ginka... choc on usg nie robi...

Tylko moja ciąża jest o 5 tygodni starsza i tak się zastanawiam czy w ogóle się ta siara się pojawi :-(
A tak poza tym to widzę, że jutro i ja, Ty i Fifka mamy wizytę :-p mój gin robi mi co wizytę USG więc o to się nie martwię ale szczerze chciałabym żeby mnie w końcu przebadał ginekologicznie i powiedział coś więcej bo jeszcze tego nie zrobił od początku ciąży :baffled:

jestem z powrotem :-) byłam dziś u gina zapisać się na wizytę na następny tydz. wchodzę i mówię,że chciałam się zapisać najlepiej na następny tydz. a ona do mnie czy zapowiada się ciąża ?? no to ja jej z grubej rury, że już trzy dni mi się spóźnia okres i dziś robiłam test i wyszedł negatywny, na co ona że za wcześnie .... więc postanowiłam skoro jeszcze nie ma @ i nie przyjdzie to w następnym tygodniu zrobię co mi szkodzi :-p

reklama
Hej Kobtki :-)

Co tam słychać w świecie? :happy:

Ael- póki pamiętam..:-D Twój mały Słodziak super uśmiech ma, to chyba po Tobie taki uchachany jest :-)

A tu widzę, znów się o żarciu mówi :-p to Wam potruje o… muzyce… :-p :-) robiłam porządki w kompusiu moim i nie zgadniecie co znalazłam (?) :-) odkopałam LAMBADĘ!! :rofl2: Buhaha… piosenka z mojego dzieciństwa :rofl2: w ogóle jakiś taneczno kolędowy nastrój już mam :-)

Fasolka- Ty zaraz „wciry” dostaniesz :-p gdzie Ty masz duży brzuszek(?) nawet nie widać, żeś w ciąży :-p:-)

Ostatnia edycja:
Do góry