reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifcia nie, ja dziś miałam taką rutynową wizytę z USG 2D i chodziło mi o to, że następną mam akurat w mikołajki :-)

Fasolka ja się nie focham, tylko jak nikt nie odpisuje to uciekam i wpadam za chwilkę... a tym bardziej, że mężuś chce lapka ;-)

Magdalena aaa sorki :-D ja następną wizytę mam 5 więc dzień wcześniej :tak: Dzisiaj też miałam taką szybką wizytę. Raz raz i po krzyku... i nie wiem czy nadrabiałaś ale mam podejrzenie tachykardii :zawstydzona/y:

Fifka- nooooo niestety na nockę siedzę w pracy, tylko moja nocka jest od 20-5 :mad:
Oooo mi proszę wybaczyć jak coś przeoczę :-( raz, że z telefonu pisze, dwa że jestem w pracy a staram się Wami być ;-)

reklama
Ma_gdalena- to Ci napiszę, że cieszę rid że dzidziuś rośnie prawidłowo :-) oooo w mikołajki następna wizyta :-) to może będziecie mieć jakiś prezencik na mikołajki ;-)
Ael- gdzie te fotki? :-D

Do góry