reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sun cieszę się że już jakaś poprawa jest. I dobrze że wkońcu się wziełaś za to :p a teraz co tu robisz jak masz z łóżka nie wyłazić cooo? :p

No żałuj że mało cię bo ja tu striptizy ostatnio robiłam i mało wyraźne foty szkraba wstawiałam :p

Kochana, czekam na męża - ma być koło 19... więc wtedy na 100 % mnie tu nie będzie :-D

Aaaa widziałam Twój brzuszek... jest piękny i zazdroszczę już takiego dużego.... A jak ty się czujesz...????

Lamiav nie dziękuje, aby nie zapeszyć.... ;-) będzie co ma być....

reklama
neciuszka: śliczne te buciki, juz bym chciała zamawiać ale czekam jeszcze, za tydzień wizyta to może już mi powie czy to chłopiec czy dziewczynka :-D i czy moje przeczucia sie sprawdziły

Neciuszka piękne te buciki... :-) A propo kilku kilogramów za dużo, to niestety ja je też posiadam, ale czy one są aż takie ważne w życiu?? Kiedyś strasznie zwracałam na to uwagę, ale teraz uważam, że są ważniejsze rzeczy nad którym powinno się zastanawiać... :tak:

Lamiav a co przewidujesz dziewczynkę czy chłopca???

sun: no ja cały czas móię "ON" także licze ze potwierdzi bo już sie nastawiłam na ślicznego , zdrowego i podobnego do tatusia chłopczyka :-D

ale hasła leca w tym programie na tvn :-p

Ja też mówię że chłopczyk a tu co niektórzy mi dziewczynkę prorokują. Ja się ślipię na ciuszki właśnie :) no ja to mam wizytę za 3 tygodnie dopiero u swojego, a potem po świętach więc pewnie już po sylwestrze połówkowe na super sprzęcie to pewnie wtedy mi powie coś.

Ja dziewczyny nie mam jakiejś wymarzonej płci... może mi się to zmieni jak już będę w ciąży... a ciuszki też lubię oglądać, one są takie słodkie... :-)

reklama
Magenta a czy Ty masz zamiar starać się o becikowe w Polsce i w Szwecji? Bo ja miałam taki zamiar, w końcu mój mąż pracuje za granicą a ja łożę do polskiego budżetu, ale okazało się, że można tylko w jednym :wściekła/y:, nasze dziecko będzie miało podwójne obywatelstwo i liczyłam na to, że w dwóch krajach weźmiemy. Ja rozumiem, że rodzinne to tylko w jednym, tym w którym dziecko żyje, ale taką "nagrodę" w postaci becikowego to powinien kraj dla którego urodził się obywatel urodził płacić, hmm naiwna jestem...

Ael WOW!!! bosko, że spadło Ci więcej niż przed ciążą, też bym tak chciała :tak:

Atan policzą Ci od ostatniego zwolnienia, czyli od sierpnia. Bo pomiędzy zwolnieniami musi być 3 miesiące przerwy, a jeżeli mniej to liczą od pierwszego zwolnienia. Kurcze trudno to wytłumaczyć, ale najlepiej zadzwoń do ZUS i przedstaw swoją sytuację, może coś Ci doradzą. A ilu pracowników zatrudnia Twój szef? Bo jeżeli mniej niż 20 (chyba) to płaci Ci ZUS, a jak więcej to pracodawca (a ZUS mu zwraca). Lepiej jak jest więcej pracowników, bo wtedy masz macieżyński w dniu wypłaty, a tak to czasem są opóźnienia, Fifka o tym pisała.

Do góry