reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a dziękuję :) jak narazie nie mam weny i chęci do tworzenia ... ale może niedługo znów coś zacznę produkować:p
uciekam kochane będę wieczorkiem, miłego dnia życzę :-)

A ja tak zapytam... Gdzie się podziała Klari? Obiecywała poprawę i nadal jej nie ma. Mineralna też nas olała ;) co będzie z szaraczkami gadać :p
I parę nowych staraczek doszło i poszło sobie...

Ja się uczę i uczę i coś mi nie wychodzi dzisiaj ;p;p
Fajne na bombeczki chyba też zrobię takie w tym roku :) Ja to tak za bardzo uzdolniona nie jestem, zawsze tylko jakiś stroik i pomarańczę z goździkami :-D

Nakarm chomika :p

Mag,tak myślę, ale nikt mi nie przychodzi do głowy, może Dziurka, bo ona się orientowała cenowo, ale ona na podwójnie...

bo wlasnie tak sobie staram mniej wiecej wypatrzyc cenny na wszystko orocz lozeczka i materacyka bo to dostane od siostry ale reszta juz na naeszj glowie i tak licze i licze i powoli sie boje co mi wyjdzie z obliczen:p:-p

reklama
Do góry