reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ael;ah ta męska zazdrość, każdy by chciał tylko cysia mieć przysonbie, muszisz sie podzielić i jednego dać Wiktorkowi a 2giego męzowi :-D
No to fajnie ze juz o bliźnie nie pamiętasz, a z tymi kolkami to z tego co słysze to chyba co 2gie dziecko to ma i jakoś trzeba przetrwać o ile to tylko kolki
No i muszę powtórzyć że naprawdę twój maluszek jest taki piękny że można się na niego cały dziń gapić :-)

reklama
Co do kolek ,poznałam dziewczynę która ma czteroletniego synka w domku i z córcia w drodze. Ona przez 3 m-ce jadła ryżanki ,nic smażonego czyli ogólnie dieta i nie wie co to kolki i wzdecia u maluszka.

iwasek: ja już też postanowiłam że jak urodze to co najmniej przez 3 miesiace będę jadła wszystko gotowane na parze, bo po pierwsze dla dziecka zdroweij , i może tez mnie kolki ominą a po 2gie szybciej wrócę do swojej wagi i formy, po 3cie może mi znowu zaparcia przejdą ,bo bardzo długo z nimi walczę , a juz byłam na takiej dziecie na parze i czułam się bardzo dobrze wytrzymałam prawie pół roku wieć dam rade :-)

No ja też chcę się zaopatrzyć w parowar i działac. Zdrowiej i dla maluszka i dla nas:)

Dziewczyny,Wam też tak szybko leci czas? Jestem juz prawie na końcu a pamiętam jak dzis dzien w którym sie dowiedziałam i Wam tu pisałam. Zleciało baaaaaaaaaaaaardzo szybko. Dłużyło sie oczekiwanie na fasolinke a tu za chwilkę bede miała maluszka na rękach:)

kolki to tragedia a jakos ciezko zyc kobiecie na ryzowych wafelkach 3 miesiace :zawstydzona/y: wiadomo ze dla dziecka duzo kobieta sie wyrzecze ale potem sama oslabiona jak nie wiem co.. ja wiem ze jak bylam mala to od 1 do godziny 4 ryczalam jak glupia i to nie z powodu kolki a przepukliny :/ ktora dopiero odkryli jak moja mam zauwazyla ja jak mi wyskoczyla

Mam plan by jeść ryż, kaszę, cycki kurze, marchewkę i szpinak, delikatny pasztet drobiowy albo indyczy i wsio. Mały i tak jeszcze ze mnie zdrowo ssie.

No własnie tak to jest z dzieciaczkami ze całe zdrowie z nas wyssą :tak:ale z jaką rozkoszą to robią.

Iwasek: mi tez szybko zleciało dopiero sie zapisłam na forum i pisałam o staranckach a tu juz prawie mam połowę ciżąy, za szybko ten czas leci, chce się nacieszyć ciążą ale z 2 giej strony chce juz byc po porodzie i jak Ael karmić , przewijać i chodzić na spacerki :-)

My kupiliśmy w tamtym roku w biedronce parowar i jestm z niego bardzo zadowolona, tekże polecam, cena to chyba 80 zł ale nie jestem pewna, i wiem że czasmai jeszcze mają go w sprzedaży

reklama
Do góry