reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

przysnęłam sobie lekko :tak:

A ja oglądałam tyle wózków i nie wiem który chcę , musze na miejscu zobaczyć , pojeździc nim i wtedy się zdecyduje .

Fifka: ja wiem co to niskie ciśnienie bo mam prawie cały czas, tylko puls wysoki, także przysypiam non stop, wiec współczuję, ale zawsze lepsze niższe niż wyższe

oglądaćie tvn- skąd biorą się takie puste dziewuchy, ja naprawdę nie wiem :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Lamia ja też oglądałam najpierw w internecie i upatrzyłam sobie kilka modeli a później jeździłam i oglądałam na żywo u powiem Ci, że nie ma porównania bo mi się podobał zupełnie inny model na początku ale na żywo już się nie prezentował tak ładnie jak w internecie.

Iwasku nie biliśmy się o wózek, przez większość czasu ja pchałam, ale jak zaczęły mi cierpnąć ręce Paweł przejął stery i dobrze sobie radził. On za to targał wózek po schodach :-D

O tym przybieraniu na wadze maluszków przeczytałam, że w Pl jest norma by dziecko przybyło na wadze nie mniej niż 600 gr miesięcznie przez 3 miesiące, i nie mniej niż 450 gr w następnych miesiącach. Jak sobie pomyślę, że mój w 2 tygodnie przytył 700 gramów to ja się zastanawiam skąd on to bierze :eek:

Magdalena no ja bardzo za nimi tęsknie! Kocham tą pracę i uwielbiam te moje dzieciaki! :tak:gdyby nie to ze nie bardzo mogę tak zachodzić na zabawy to bym charytatywnie pracowała na zwolnieniu :-D

Lamiav to fakt lepiej niskie niż wysokie!

dziekuje kochane na tego x landera tez wlasnie patrzylam i nie wiem musiala bym zobaczyc na zywo

fifka moja mama miala tak samo jak byla na zwolnieniu i szla do dzieci plakala jak bobr jak je widziala i ja tulily

a mi mojej pracy nie brakuje bo to nie to co lubie robic wiec jakos nie tesknie za nia:p

magenta: ja tez za pracą nie tęsknie, hihi ale po 25 ide znowu do pracy więc musze ją lubić, moze od lutego juz całkiem bym poszła na wolne tym bardzoej ze od stycznia ma przyjść osoba na staż za mnie więc po co siedziec

ael: hej jak się czujesz, ja twoja blizna juz sie zagoiła? ja mały zdrowy , zadowolony z życia na ziemi ?:tak:

magdalena: no właśnie na zdjęciach wszystko pięknia, a na żywo wychodzi czy to coś warte

fifka: zazdroszczę, ci też bym chciała robić to co lubie, a nie to co muszę, chociaż mam naprawdę lekką [pracę ,ale nie lubie jej, jest nudna i nie moge się rozwijać tylko tak wegetuje

reklama
Do góry