reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

no w sumie czas leci szybko ja tez niedawno sie wam tutaj chwalilam a tu juz 4 miesiac :tak:

Mi też szybko czas mijał! Dopiero teraz zaczyna się dłużyć.

Boże położyłam się na chwilę i aż zaczęłam się dusić :szok: nogi małego czuję gdzieś na wysokości 2-3 żebra... pewnie właśnie mi o serce i płuca zahacza....

reklama
fifka: o jejku to ty aż tak to odczuwasz? To może ty do szpitala jedź, co ?

magenta: a to po mnie zaraz :-) może mi sie parę dni wydłuży tobie przyspieszy i razem urodzimy :-)

oj fifciu pogilaj go troche jakos moze sie przesunie :-p:-Dbiedulko ty jedna;-)

lamia - moze mozliwe ze razem urodzimy haha moja znajoma ma termin na 2 maja a kolejna rodzi za 11 dni

Cześć dziewczynki...

Padam po pracy... przeprowadzamy się w pracy na inne piętro i strasznie dużo zamieszania było... Zresztą jutro też muszę iść do pracy, aby wszystko dokończyć :-(

Jakoś dziwnie się czuje po tych lekach, które mam przepisane... Jestem strasznie senna... czasami boli mnie żołądek.... Ale jestem twarda :-) dam radę....

fifka: a za ile wraca twój mąż z pracy, moze kogoś poproś zeby z toba posiedział jakaś sąsiadka czy ktoś taki

iwasek:papapa miłego plotkowania

to juz nie wiem jak mlodego skusic zeby zszedl ci nizej :-p a moj ukochany wraca gdzies dopiero za godzine:szok: a moj maluch usadowil sie gdzies kolo pepka i mnie laskocze jak "kopie" ale smieszne uczucie bo wrazenie mam jak by mi sie pepek wywracal do gory nogami haha

reklama
magentaL: to tówj już tak szaleje? moj dopiero od poniedziałku daje znać o sobie tak pewnie ale jeze nie tak bardzo. I ja mam go bardzo nisko tak gdzieś z cały palec po długości w dół od pępka , w ogóle jakos mi sie nie podnosi wyżej

pyscek: u mnie wszędzie szron za oknem, a drzewa juz wyglądają jak w zimie , z domu nie wychodziłam ale mąz narzeka że zimno, a jak on narzeka to musi coś w tym być, bo jemu rzadko kiedy zimno ,

Do góry