reklama
donia 1980
Fanka BB :)
Milia tamten test jest nic wart, ale zrób dziś kolejny, jeżeli to już 3 dzień po terminie to o dowolnej porze powinien wyjść. Powodzenia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Magd.a powodzenia!!! daj znać jak poszło
a dziś czas na brzuchol w 30 tc i porównanie :-)
Zobacz załącznik 409470Zobacz załącznik 409478
Magd.a powodzenia!!! daj znać jak poszło
a dziś czas na brzuchol w 30 tc i porównanie :-)
Zobacz załącznik 409470Zobacz załącznik 409478
donia...ja robilam aconem 10, wiec jak cos mialo wyjsc to by wyszlo juz wtedy, tylko jakos tak przez przypadek mi sie zobaczylo i az nie moglam uwierzyc...domyslalam sie, ze niestety ta druga kreseczka nic nie oznacza, ale warto zawsze was zapytac:-) poza tym...piekny brzuszek i jak na 30tc to nie tak duzy:-) cmokam w brzuszka maluszka! :*:*
kwiatuszekq20
mila testuj jutro z porannego moczu
piekny brzuchol donia
mag a na wystawie miedzynarodowej w poznaniu tez byłas z psiakami??czasem jezdze popatrzec ale nie wystawiam albo z znajomym jade on wystawia
piekny brzuchol donia
mag a na wystawie miedzynarodowej w poznaniu tez byłas z psiakami??czasem jezdze popatrzec ale nie wystawiam albo z znajomym jade on wystawia
Truskawcia
Kobietki, tak czytałam o tym co chcecie kupić dla dzidziusia (maty eduk, bujaczki itp.) a nie pomyślałyście i chrzestnych- nie chcieli by Waszym dzidziom czegoś takiego kupić?:-) Może to egoistyczne, ale Wam odszedłby taki wydatek, a chrzestni byli by zadowoleni, że mogą coś takiego kupić
Piszę o tym z własnego doświadczenia, ja mojej chrześniaczce właśnie coś takiego kupiłam w prezencie :-)
Fifcia- wierzę w to, że kiedyś w końcu się doczekam
choć zżera mnie ta (w pewien sposób) strata czasu, to czekanie itp.:-( Kochana jesteś <przytul>:-) a Ty masz problemy z serduszkiem? :-(
Lamia- dobrze, dobrze rób sobie smaka, a powiem Ci, że ten serniczek jest naprawdę prosty:-) Najpierw zagniata się ciasto jak na makaron i wyklejasz nim blachę (i boczki) jak plasteliną :-) a później bierzesz mikser i wrzucasz (miksując) wszystkie składniki po kolei, wylewasz na tą blachę i już :-)Jeśli chcesz napiszę Ci przepis :-) ciacho jest naprawdę smaczne
Milia- a Ty nadal @ nie masz (?)
jeśli tak to wciąż trzymam &&&&
kto wie kochana, kto wie :-)
Atan- miłej imprezki :-)
Donia- piękny brzuszio:-) jej już 30 tc masz :-)

Fifcia- wierzę w to, że kiedyś w końcu się doczekam

Lamia- dobrze, dobrze rób sobie smaka, a powiem Ci, że ten serniczek jest naprawdę prosty:-) Najpierw zagniata się ciasto jak na makaron i wyklejasz nim blachę (i boczki) jak plasteliną :-) a później bierzesz mikser i wrzucasz (miksując) wszystkie składniki po kolei, wylewasz na tą blachę i już :-)Jeśli chcesz napiszę Ci przepis :-) ciacho jest naprawdę smaczne

Milia- a Ty nadal @ nie masz (?)

Atan- miłej imprezki :-)
Donia- piękny brzuszio:-) jej już 30 tc masz :-)
doniu: piekny bszuszek, i rzeczywiście ni duzy ale za to jaki zgrabny :-)
truskawcia : chce przepis napisz mi na priva
milia: no najlepiej zrób jeszcze jeden test, mysle ze o której godz. bys nie robiła to juz nie a znaczenia tyle dni po @, jesli ma coś być to wyjdzie - trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
czy brała któras hydroxyzinum ??
truskawcia : chce przepis napisz mi na priva
milia: no najlepiej zrób jeszcze jeden test, mysle ze o której godz. bys nie robiła to juz nie a znaczenia tyle dni po @, jesli ma coś być to wyjdzie - trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
czy brała któras hydroxyzinum ??
Ostatnia edycja:
donia 1980
Laminav a na co chcesz to brać? Ael brała przy uporczywych wymiotach, ale ja bym nie polecała, to mocny lek i różne ma skutki uboczne
Amalfi zaraz swoim się będziesz cieszyła
Amalfi zaraz swoim się będziesz cieszyła

reklama
Hej 
Ale tu cisza ostatnio ! Wszystko nadrobiłam chociaż 2 dni mnie nie było ;;p
Ale miałam zapieprz na uczelni wczoraj byłam dosłownie cały dzień na nogach
Ale jest pozytyw bo wszystko zaliczyłam
3 kolokwia i 1 egzamin ! 
milia zrób nowego teściora jutro ale pojutrze i będzie wszystko wiadomo !
Donia śliczny brzuchol ! :*
A z resztą dziewczynek się witam i całuje każdą z osobna
Ale tu cisza ostatnio ! Wszystko nadrobiłam chociaż 2 dni mnie nie było ;;p
Ale miałam zapieprz na uczelni wczoraj byłam dosłownie cały dzień na nogach
Ale jest pozytyw bo wszystko zaliczyłam
milia zrób nowego teściora jutro ale pojutrze i będzie wszystko wiadomo !
Donia śliczny brzuchol ! :*
A z resztą dziewczynek się witam i całuje każdą z osobna
Podziel się: