reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ok :) dzieki atanku...to wyrzucam tego tesciora do kosza i czekam cierpliwie na @:-)
a co kupilas 5 latkowi? ja mam chrzesnice, ktora ma tyle latek, urodziny co prawda juz miala ale niedlugo mikolaj...:confused2:

reklama
donia...ja robilam aconem 10, wiec jak cos mialo wyjsc to by wyszlo juz wtedy, tylko jakos tak przez przypadek mi sie zobaczylo i az nie moglam uwierzyc...domyslalam sie, ze niestety ta druga kreseczka nic nie oznacza, ale warto zawsze was zapytac:-) poza tym...piekny brzuszek i jak na 30tc to nie tak duzy:-) cmokam w brzuszka maluszka! :*:*

Kobietki, tak czytałam o tym co chcecie kupić dla dzidziusia (maty eduk, bujaczki itp.) a nie pomyślałyście i chrzestnych- nie chcieli by Waszym dzidziom czegoś takiego kupić?:-) Może to egoistyczne, ale Wam odszedłby taki wydatek, a chrzestni byli by zadowoleni, że mogą coś takiego kupić:happy: Piszę o tym z własnego doświadczenia, ja mojej chrześniaczce właśnie coś takiego kupiłam w prezencie :-)

Fifcia
- wierzę w to, że kiedyś w końcu się doczekam :happy: choć zżera mnie ta (w pewien sposób) strata czasu, to czekanie itp.:-( Kochana jesteś <przytul>:-) a Ty masz problemy z serduszkiem? :-(

Lamia-
dobrze, dobrze rób sobie smaka, a powiem Ci, że ten serniczek jest naprawdę prosty:-) Najpierw zagniata się ciasto jak na makaron i wyklejasz nim blachę (i boczki) jak plasteliną :-) a później bierzesz mikser i wrzucasz (miksując) wszystkie składniki po kolei, wylewasz na tą blachę i już :-)Jeśli chcesz napiszę Ci przepis :-) ciacho jest naprawdę smaczne :tak:

Milia-
a Ty nadal @ nie masz (?):happy: jeśli tak to wciąż trzymam &&&&:happy: kto wie kochana, kto wie :-)

Atan
- miłej imprezki :-)

Donia
- piękny brzuszio:-) jej już 30 tc masz :-)

doniu: piekny bszuszek, i rzeczywiście ni duzy ale za to jaki zgrabny :-)

truskawcia : chce przepis napisz mi na priva

milia: no najlepiej zrób jeszcze jeden test, mysle ze o której godz. bys nie robiła to juz nie a znaczenia tyle dni po @, jesli ma coś być to wyjdzie - trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

czy brała któras hydroxyzinum ??

Ostatnia edycja:
Laminav a na co chcesz to brać? Ael brała przy uporczywych wymiotach, ale ja bym nie polecała, to mocny lek i różne ma skutki uboczne

Amalfi
zaraz swoim się będziesz cieszyła :tak:

reklama
Hej :D
Ale tu cisza ostatnio ! Wszystko nadrobiłam chociaż 2 dni mnie nie było ;;p
Ale miałam zapieprz na uczelni wczoraj byłam dosłownie cały dzień na nogach :(
Ale jest pozytyw bo wszystko zaliczyłam :D 3 kolokwia i 1 egzamin ! :D
milia zrób nowego teściora jutro ale pojutrze i będzie wszystko wiadomo !
Donia śliczny brzuchol ! :*
A z resztą dziewczynek się witam i całuje każdą z osobna :D

Do góry